AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Hoekbad

Een hoekbad is de perfecte oplossing voor een kleine badkamer, waarin u toch graag een ligbad wilt plaatsen. Hoekbaden staan er namelijk om bekend dat zij in verhouding minder ruimte in beslag nemen en dat de volledige ruimte in de badkamer goed benut wordt. Zo kan een hoekbad geplaatst worden in een verloren hoekje van de badkamer of bijvoorbeeld onder een schuin dak.

In het assortiment van Sanifun zijn verschillende hoekbaden te vinden. Kies bijvoorbeeld voor een hoekbad met een klein formaat, welke goed past in een niet al te grote badkamer. Wanneer er voldoende ruimte in de badkamer is voor een ruim bad, kunt u ook kiezen voor een ruim hoekbad waar genoeg plek is voor meerdere personen. Hieronder is een overzicht van alle hoekbaden uit onze collectie, welke u eenvoudig online kunt bestellen. De hoekbaden worden gratis thuisbezorgd in België en Nederland.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Hoekbad

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 39

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 39

  1. 1
  2. 2
-
web-monitoring-ok