AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Glazen badkamermeubels, ja, dat is helder!

Glazen badkamermeubels hebben eigenlijk alleen maar voordelen. Deze badkamermeubelen hebben een luxe en moderne uitstraling. Daarnaast blijft glas lang mooi, ook na lang gebruik. Verder is het onderhouden van een glazen badkamermeubel heel minimaal, een vochtige doek is voldoende om het badmeubel mee af te nemen. Kies bijvoorbeeld voor een badkamermeubel van glas in een kleine badkamer, zodat het meubel dankzij de transparantie zorgt voor een ruimere uitstraling.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Glazen badkamermeubel

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

Collectie badkamermeubelen van glas

Wanneer u wilt profiteren van de voordelen van een badkamermeubel van glas, dan bent u bij Sanifun aan het juiste adres. In ons assortiment zijn verschillende glazen badkamermeubelen opgenomen, verkrijgbaar in allerlei stijlen. Zo kunt u kiezen voor een klein badkamermeubel, dat past in de kleinste badkamers. Maar u kunt ook kiezen voor een wat groter badkamermeubel van glas, welke is voorzien van extra opbergplanken. Hier kunt u kleine toiletartikelen of bijvoorbeeld badhanddoeken opbergen.


Moderne badkamer

Badkamers kunnen uitgevoerd worden in allerlei uitstralingen, maar wanneer u kiest voor een glazen badkamermeubel dan ontstaat er al snel een vrij moderne uitstraling in deze ruimte. Dit komt doordat het glas een vrij minimalistische en strakke sfeer uitstraalt, wat goed past bij de moderne stijl. Om deze moderne uitstraling te benadrukken kunt u het glazen badkamermeubel bijvoorbeeld combineren met een douchecabine die volledig in glas is uitgevoerd.


Glazen badkamermeubel kopen bij Online Sanitair

Hieronder vindt u het complete overzicht van alle glazen badkamermeubelen uit ons assortiment. Per badkamermeubel vindt u meer informatie over onder andere de afmetingen, de levertijd en prijs van het badmeubel. Verder kunt u het badkamermeubel van glas eenvoudig online bestellen via onze website en profiteert u van de laagste prijsgarantie op al het sanitair. Woont u in Nederland of België? Maak dan gebruik van onze gratis levering op al het sanitair en badkamermeubelen.

web-monitoring-ok