AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Houten badkamermeubels, ja natuurlijk!

Houten badkamermeubels brengen warmte en sfeer in uw badkamer. Toch zijn veel mensen terughoudend om hout op te nemen in de badkamer, omdat zij denken dat het materiaal geen goede combinatie vormt met vocht. Bij Sanifun hoeft u zich daar geen zorgen om te maken, omdat de houten badkamermeubelen perfect zijn afgewerkt waardoor het materiaal bestand is tegen vocht en verkleuring.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Houten badkamermeubel

Van hoog naar laag sorteren

   

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

7 artikel(en)

Collectie badkamermeubels van hout

De houten badkamermeubels uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in een natuurlijke hout kleur, maar u kunt ook kiezen voor een afwerking in een andere kleur. Zo zijn er moderne badkamermeubels verkrijgbaar in het hoogglans zwart, wit of met details in een felle kleur. Verder heeft u bij de badkamermeubelen keuze uit heel veel verschillende formaten. Kies bijvoorbeeld voor een badkamermeubel met extra badkamerkasten die voldoende ruimte bieden om allerlei toiletartikelen netjes en uit het zicht op te bergen voor een opgeruimde uitstraling in de badkamer. Naast houten badkamermeubels kunt u ook bij ons terecht voor glazen badkamermeubels.


Compleet houten badkamermeubel

Alle badkamermeubelen van hout worden compleet geleverd met wastafel en badkamerkasten. Verder zijn de wastafelkranen meestal inbegrepen bij het meubel, maar deze zijn ook los te bestellen via onze website. Zo kunt u het badmeubel volledig afstylen naar wens en de gewenste sfeer en uitstraling creëren in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een zwevend badkamermeubel dat zorgt voor een ruimtelijke uitstraling of voor badkamermeubel dat op de vloer staat voor eenvoudige plaatsing van het badmeubel.


Houten badkamermeubel kopen bij Sanifun

Bekijk hieronder het overzicht van de volledige collectie houten badkamermeubels uit ons assortiment. Wanneer u een mooi badkamermeubel heeft gevonden die past bij uw smaak en badkamer dan kunt u het badmeubel eenvoudig online bestellen via onze website. Alle houten badkamermeubels worden aangeboden tegen de laagste prijs, waardoor u nooit teveel betaalt voor het meubel. Daarnaast kunt u zowel in Nederland als in België profiteren van onze gratis levering van alle houten badkamermeubels.

web-monitoring-ok