AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

PVC badkamermeubels, ja, leuk en trendy!

PVC badkamermeubels hebben het voordeel dat ze lichter zijn dan badkamermeubelen die gemaakt zijn van een ander materiaal. Dit kan in sommige bouwkundige situaties goed van pas komen. Het voordeel van badkamermeubels die gemaakt zijn van PVC is dat deze weinig onderhoud nodig hebben. Bij het schoonmaken van de badkamer hoeven deze badkamermeubels alleen met een natte doek afgenomen te worden om weer blinkend schoon te worden.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

PVC badkamermeubel

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

Collectie PVC badkamermeubels

Sanifun heeft heel veel verschillende badkamermeubels opgenomen in het assortiment, waar u onder andere keuze heeft uit een aantal badkamermeubelen van PVC. De PVC badkamermeubels vallen op in de badkamer dankzij hun bijzondere design. Zo kunt u kiezen voor een vrij neutrale uitvoering in het wit of voor een badkamermeubel met fellere kleuren, zoals rode accenten op het PVC badkamermeubel.


Badkamermeubel met opbergruimte

De badkamermeubelen van PVC worden allemaal compleet geleverd met badkamerkast of opbergplank waar de wastafel in is verwerkt. Verder zijn de PVC badkamermeubels vrijwel allemaal voorzien van een extra kolomkast die aan de muur gemonteerd kan worden. Deze kasten zijn uitgevoerd in dezelfde stijl als het meubel, zodat er een bijpassend geheel aan de badkamerwand ontstaat. In de kolomkast is ruimte om toiletartikelen en bijvoorbeeld badhanddoeken op te bergen, zodat de badkamer er altijd opgeruimd uitziet.


Badkamermeubel van PVC kopen bij online sanitair

De PVC badkamermeubels uit het assortiment van Sanifun zijn weergegeven in het overzicht hieronder. Maak uw keuze voor een PVC badmeubel met een groot of klein formaat, net wat goed past in de badkamer. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u het badkamermeubel eenvoudig online bestellen via onze website tegen de laagste prijs. Daarnaast kunt u zowel in Nederland als in België profiteren van onze gratis levering op alle badkamermeubels.

web-monitoring-ok