Ligbaden van SanifunHet duurt nog maar een aantal dagen voordat we mogen aftellen voor het nieuwe jaar. Vuurwerk afsteken, proosten met familie of vrienden om twaalf uur en een gezellige avond tot in de late uurtjes. De volgende dag starten sommige mensen met een Nieuwjaarsduik in zee. Het is deze dagen niet heel koud voor de tijd van het jaar, maar de temperatuur van de zee is nog wel heel erg fris! Na een duik in de koude zee dan is het toch wel heel fijn om snel lekker op te warmen onder een hete douche of misschien wel lekker in een warm bad.

Ligbaden en douchecabines van Sanifun

Sanifun heeft een ruim assortiment douchecabines en ligbaden waar u na een Nieuwjaarsduik heerlijk in kunt opwarmen. De douchecabines zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat er voor iedere badkamer een geschikt formaat te vinden is. Naast de standaard douchecabines zijn er ook complete douchecabines verkrijgbaar, welke voorzien zijn van ingebouwde jets die zorgen voor een ontspannende massages. Heerlijk na een koude duik in zee, maar ook lekker als u geen Nieuwjaarsduik heeft genomen!

In plaats van een hete douche te nemen, is het natuurlijk ook heel lekker om heerlijk op te warmen in bad. Laat het bad volstromen met warm water en breng uw koude spieren tot ontspanning in het warme water. Sanifun heeft in de collectie ligbaden allerlei soorten badkuipen. Van een inbouwbad welke afgewerkt kan worden met badkamertegels in dezelfde stijl als de rest van de badkamer tot aan vrijstaande baden op pootjes voor een chique gevoel in de badkamer. In een massagebad komt u natuurlijk helemaal tot ontspanning dankzij het stromende water wat veroorzaakt wordt door de water- en luchtjets.

Douche of bad kopen bij Sanifun

Bekijk alle douchecabines en ligbaden van Sanifun op onze website en kies het sanitair waarin u het liefst wil opwarmen na een koude duik in de zee. Uiteraard kunt u ook terecht in onze collectie baden en douches als u deze Nieuwjaarsduik niet heeft gedaan! Bestel het bad of de douchecabines eenvoudig online en profiteer ook in het nieuwe jaar van onze gratis levering. Namens het hele team van Sanifun wensen wij u een spetterend nieuwjaar!