AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Badkraan - Thermostaatkraan

Wanneer u ontspannen wilt badderen, dan is het wel zo prettig als het water eenvoudig op de gewenste temperatuur ingesteld kan worden. Een thermostatische badkraan zorgt ervoor dat u met een handbeweging de gewenste temperatuur kunt instellen en vervolgens het bad alleen nog hoeft vol te laten lopen met het warme water. Veel van de thermostaatkranen zijn voorzien van een beveiligingsknop, zodat u niet per ongeluk een veel te warme temperatuur kunt instellen. Zo voorkomt u dat het water in bad niet te heet is en precies goed op temperatuur is om heerlijk te ontspannen in bad.
Hieronder zijn de verschillende thermostaatkranen voor ligbaden te vinden. Deze kranen zijn uitgevoerd in verschillende stijlen, zodat er voor ieder type bad een geschikte thermostaatkraan te vinden. Profiteer zowel voor België en voor Nederland van onze gratis levering op alle kranen!

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Thermostaatkraan

Van hoog naar laag sorteren

   

31 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

31 artikel(en)

-
web-monitoring-ok