AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Douchekraan - Douchesysteem

Douchepanelen zijn steeds vaker terug te zien in de badkamer. Deze panelen zijn voorzien van de douchekraan, hoofddouche en in de meeste gevallen ook een aparte handdouche. Daarnaast is vrijwel altijd ook de kraan geïntegreerd, zodat alle benodigdheden voor de douche zijn opgenomen in een paneel. De panelen zorgen voor een strakke afwerking van het douchegedeelte en dankzij de complete doucheset hoeft u alleen het paneel te monteren en aan te sluiten om ongestoord te kunnen douchen.

Bekijk in het overzicht hieronder de verschillende douchepanelen uit het assortiment van Sanifun. Een aantal douchepanelen zijn voorzien van waterjets, welke zorgen voor een comfortabele rugmassage. Daarnaast heeft u de keuze voor panelen in verschillende uitvoeringen, waarbij u niet alleen de keuze heeft uit allerlei materialen maar ook uit verschillende manieren waarop de douche bedient kan worden. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een hendel of bijvoorbeeld door een eenknopsbediening. Bestel het douchesysteem naar wens eenvoudig online voor de laagste prijsgarantie bij Sanifun en profiteer van onze gratis levering in zowel Nederland als België op al het sanitair.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Douchesysteem

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 60

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 60

  1. 1
  2. 2
-
web-monitoring-ok