AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Douchekraan - mengkraan

Mengkranen als douchekraan zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Niet alleen qua design maar ook de manier waarop het water ingesteld wordt op de juiste temperatuur kan verschillen. Kies bijvoorbeeld voor een douchemengkraan waarbij de temperatuur met een hendel wordt bepaald, zodat je de douche gelijkmatig warmer of kouder kunt instellen. Een andere optie is een mengkraan voor de douche met twee grepen zodat het koude en warme water afzonderlijk van elkaar ingesteld kan worden.

Hieronder vindt u een overzicht van de mengkranen die geschikt zijn voor de douche. Bij iedere kraan wordt een duidelijke foto getoond, zodat u een passende douchekraan kan kiezen voor de badkamer. De mengkranen zijn eenvoudig online te bestellen bij Sanifun, waar u profiteert van de laagste prijsgarantie. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u nooit teveel betaald voor een mengkraan. Daarnaast is de levering in Nederland en in België altijd gratis op alle douchekranen.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Mengkraan

Van hoog naar laag sorteren

   

31 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

31 artikel(en)

-
web-monitoring-ok