AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Wastafelkraan - fonteinkraan

In een kleine ruimte zoals het toilet, is vaak ook een fonteintje opgenomen. Zo kan men na het toiletgebruik direct zijn of haar handen wassen, wat natuurlijk wel zo hygiënisch is. De fonteinkraan vormt hierbij een belangrijk onderdeel, waar u de nodige aandacht aan moet besteden. Door de kleine ruimte is er namelijk niet voldoende plek voor een grote kraan met een hoge hals, waardoor fonteinkranen vaak een kleiner formaat hebben. Daarnaast bieden veel van deze kranen over het algemeen alleen de mogelijkheid om koud water te gebruiken.

Alle fonteinkranen uit het assortimenten van Sanifun zijn te vinden in het overzicht hieronder. De meeste kranen hebben alleen een koudwaterafgifte, maar er zijn ook een aantal kranen die gemengd water afgeven. Daarnaast heeft u de keuze uit allerlei stijlen, zodat er voor iedere toiletruimte een geschikt kraantje te vinden is. Profiteer bij Sanifun altijd van de laagste prijsgarantie en op gratis levering in Nederland en België op alle kranen.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Fonteinkraan

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
-
web-monitoring-ok