AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Wastafelkraan - Mengkraan

Mengkranen voor wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Zo zijn er kranen die met een hendel bediend kunnen worden, waarbij u met een vloeiende beweging het water op de gewenste temperatuur kunt instellen. Daarnaast zijn er tweegreepskranen verkrijgbaar, waarbij de warm- en koudwaterstroom apart geregeld wordt. Verder bepaald de hals van de kraan ook een groot deel van de uitstraling. Veel mensen vinden het praktisch als de hals wat hoger is, zodat er bijvoorbeeld een emmer onder de kraan past.

In het overzicht hieronder vindt u alle wastafel mengkranen uit het assortiment van Sanifun. De kranen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, de chroomafwerking zorgt bijvoorbeeld voor een glanzend accent in de badkamer en dit materiaal is tevens eenvoudig schoon te houden. De kranen van RVS hebben een meer stoere uitstraling en passen bij verschillende wastafels. Bestel de wastafelmengkraan naar wens bij Sanifun voor de laagste prijsgarantie en profiteer van de gratis levering in Nederland en België op alle kranen.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Mengkraan

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
-
web-monitoring-ok