AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Kranen, ja, verdraaid belangrijk!

De kraan is een van de meest gebruikte voorwerpen in uw keuken of badkamer. Wij van Sanifun doen er alles aan om jouw ontmoetingen met water mooier en sensueler te maken. Bent u op zoek naar een geschikte waterkraan bij uw lavabo, bad, douche of keuken? Elke keuze is verschillend en persoonlijk. Samen met u willen wij ervoor zorgen dat u lang en plezierig kan genieten van uw aankoop. Bij Sanifun vindt u een groot assortiment aan kranen. Maak er iets moois van met een kraan van online-sanitair.com! Kies voor een goede kraan die voldoet aan al uw wensen. U wilt er immers jarenlang plezier van hebben? Sanifun levert de beste kranen in vele uitvoeringen en met de laagste prijs garantie. Wij hebben kranen voor iedere toepassing: wastafelkranen, badkranen, douchekranen en keukenkranen, kortom kranen geschikt voor elk waterpunt in uw woning. Aflevering in Nederland en België is altijd gratis.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Kranen

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

Keukenkraan

Een keukenkraan wordt intensief gebruikt, daarom moet de keukenkraan zo gemakkelijk mogelijk te bedienen zijn. De keukenkranen van Sanifun combineren technische innovatie met fraai en hoogwaardig design. Bij het kiezen voor een keukenkraan zijn er verschillende bedieningen mogelijk. U kunt kiezen uit het bedienen met een hendel, knop of greep, kruisgreep of sensor. Aan de hand van hoe u de kraan gebruikt, kunt u een keuze maken.


Douchekraan

Een douchekraan is onmisbaar in uw badkamer. Wij bieden voor iedere gebruiker, badkamer stijl en budget een ruime keus in douchekranen. Zo kunt u bij ons terecht voor een complete doucheset, maar een eengreeps- of tweegreepskraan behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie over alle soorten kranen kunt u verder lezen op deze pagina. Kies uw favoriete douchekraan uit ons rijke aanbod. Zo bieden wij thermostaatkranen, mengkranen en douchekranen. Met ons mooi design in combinatie met vernuftige snufjes en voordelen vindt u de geschikte kraan voor een heerlijke doucheruimte met een douchekraan.


Badkraan

Een goede badkraan doet zeker deugd als u uw bad wilt vullen. De tijd dat er slecht één enkel type van badkraan bestond ligt ver in het verleden. Wanneer u een blik werpt op ons assortiment zal u dan ook kunnen vaststellen dat er niet alleen thermostaatkranen in zijn terug te vinden, maar ook eengreeps- en tweegreepsmengkranen. Voor welk type badkraan u uiteindelijk zal kiezen is afhankelijk van de persoonlijke voorkeur waarover u beschikt. Er is dus altijd wel een badkraan die past bij u!


Mengkraan

Met een tweegreeps mengkraan mengt u de gewenste watertemperatuur door zelf te draaien aan de koudwater-en warmwaterknop. Op dezelfde manier stel je zelf de waterhoeveelheid in. Met een eengreeps mengkraan mengt u met één hendel de gewenste watertemperatuur en waterhoeveelheid.


Thermostaatkraan

Bij een thermostaatkraan bepaalt u de temperatuur van het water nauwkeurig vooraf, zodat het water nooit te warm of te koud is. De thermostaatkraan is een populaire keuze in de douche en het bad. Een veiligheidsslot verhindert te hoge temperaturen.Comfortabel, veilig en energiebesparend.


Fonteinkraan

Een fonteintkraan, of wel toiletkraan is een kraan speciaal gemaakt voor fonteinen. Fonteinkranen zijn vaak compacter van formaat en hebben vaak een korte uitloop waardoor het water niet over de rand van de fontein gespoten word


Voordelen van Sanifun

Sanifun is een webshop gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei sanitair, waaronder kranen. Uiteraard zijn er een aantal voordelen waar u gebruik van kunt maken als u besluit om bij ons sanitair te bestellen:

- Het sanitair van Sanifun is van topkwaliteit en beschikt over de wettelijke garantie.
- U betaalt bij levering tot aan uw deur geen extra verzendkosten.
- Bij ons betaalt u gegarandeerd een lage prijs voor top kwaliteit.
- Bij ons maakt u gebruik van kwantumkorting.
- Sanifun heeft een uitgebreid assortiment aan sanitair met meer dan 35000 artikelen voor uw badkamer.

Heeft u interesse in een van onze kranen of ander sanitair van Sanifun? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.


Contact

Of u nu op zoek bent naar een geschikte kraan voor in uw badkamer, keuken of toilet, wij van Sanifun helpen u graag verder. Twijfelt u tot slot nog over welke kranen in uw woning nu precies het best tot hun recht zouden komen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@online-sanitair.com of bellen via het Belgische telefoonnummer: +32 03 294 57 83. Wij zijn te vinden aan de Kalmthoutsesteenweg 197 Bus 3 2990 in Wuustwezel. Onze openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00.


web-monitoring-ok