Product was successfully added to your shopping cart.
5

Sanifun complete douchecabine Batista 1200 x 800

Productinformatie

Zoveel luxe voor zo’n lage prijs. Laat uw lichaam en voeten heerlijk masseren tijdens het douchen! Hebt u de ruimte om Sanifun complete douchecabine Batista 1200 x 800 te plaatsen, bevelen wij hem beslist aan. (Het verschil met Sanifun complete douchecabine Batisto, is dat de bediening en de instap aan de tegenovergestelde kant zijn.) De Sanifun complete douchecabine Batista 1200 x 800 wordt geleverd inclusief een thermostatische kraan, 3 bodyjets een voetmassage een hoofd- en handdouche en een shampoorek. Eveneens twee flexibele darmen waarmee u de cabine op het warm en koud water kan aansluiten alsook de sifon voorzien van een flexibele darm met diameter 40 mm en een gedetailleerde handleiding zijn inbegrepen. De kuip van Sanifun complete douchecabine Batista 1200 x 800 is gemaakt van het sterke en onderhoudsvriendelijke ABS en heeft een hoogte van ca. 15 cm waardoor de bijgeleverde sifon boven de vloer blijft en er niet gehakt dient te worden. Het frame is van aluminium en zeer onderhoudsvriendelijk. De schuifdeuren zijn uit 5 mm veiligheidsglas vervaardigd en voorzien van uitklikbare wielen waardoor u de deuren makkelijk kan installeren en onderhouden. De aansluitingen  van de handdouche en voetmassage aan de rugwand zijn vervaardigd uit stevig verchroomd messing.
De lengte en de breedte van de cabine zijn 1200 x 800 mm en de totale hoogte tot bovenaan de regendouche is 2200 mm.
Indien er boven de vermelde prijs een groen balkje met levering 1 week vermeld staat wil zeggen dat wij de cabine in onze magazijnen op voorraad hebben en deze binnen de week zowel in België als Nederland gratis thuisbezorgen. De levering gebeurd door onze eigen transportdienst,  en uitsluitend op afspraak.
Voor ieder bijkomend besteld artikel wordt er automatisch een extra korting van € 10,- verrekend,  doch voor volledige badkamer en-of projecten neem gerust contact met ons op voor een aangepaste offerte.
Wij zijn bereikbaar via telefoon,  via chat en e-mail alsook bent u van harte welkom in onze showroom te Wuustwezel.

Levering: 1 week

Normale Prijs: € 750,00

Promotieprijs: € 575,00

Normale Prijs: € 750,00

Promotieprijs: € 575,00