AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Spiegels voor in de badkamer

Een badkamerspiegel maakt uw badkamermeubel of lavabo helemaal af en heeft een belangrijke functie. Een badkamerspiegel wordt dagelijks meerdere keren gebruikt. U moet uzelf in de spiegel goed kunnen zien, maar het moet qua design en stijl ook in uw badkamer passen. Ons assortiment bestaat uit een ruime keuze aan badkamerspiegels. Van klein tot groot, met of zonder verlichting, er is een veel mogelijk! Bij Sanifun kunt u terecht voor inspiratie en info over alles wat te maken heeft met badkamerspiegels. Sanifun heeft verschillende badkamerspiegels opgenomen in het assortiment die een verrijking zijn voor de badkamer. De meeste spiegels hebben een strak ontwerp en passen hierdoor in principe boven ieder badkamermeubel. In de collectie spiegels van Sanifun heeft u de keuze uit verschillende formaten badkamerspiegels, zodat u bijvoorbeeld kunt kiezen voor een kleine spiegel boven het meubel of bij een dubbele wastafel kunt kiezen om een grote spiegel over de gehele breedte op te hangen.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Spiegels

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 151

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 151

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Spiegelkast

Als u in uw badkamer ruimte over heeft voor ofwel een spiegel ofwel een kastje, dan is het praktisch om deze twee te combineren. Dat kan, met een spiegelkast van Sanifun! Onze spiegelkasten bestaan uit verschillende materialen, breedtes en indelingen. Bovendien kunt u kiezen tussen spiegelkasten met of zonder ingebouwde verlichting.

Spiegelkast met verlichting

Een spiegelkast met verlichting is uitstekend geschikt voor in de badkamer. Met een dergelijk model zorgt u er eenvoudig voor dat u tijdens het opmaken, het modelleren van uw haar of het scheren voldoende licht heeft. Het feit dat er verlichting aanwezig is, geeft aan dat u kunt rekenen op een stroompunt. De spiegelkast met verlichting valt wat dat betreft goed te combineren met een stopcontact.

Spiegelkast bestellen

U kunt eenvoudig en vrijblijvend een spiegelkast met verlichting bestellen, waarmee we er graag voor zorgen dat u in de badkamer kunt zorgen voor een praktisch en fraai model. U hoeft de deur niet voor uit dankzij ons uitgebreide assortiment. Bestelt u online een spiegelkast met verlichting? Dan gaan wij er direct voor u mee aan de slag, zodat u de spiegelkast zo snel mogelijk kunt (laten) monteren.

Badkamerspiegel kopen bij Sanifun

In het overzicht hieronder is de volledige collectie badkamerspiegels te vinden uit het assortiment van Sanifun. Hier heeft u de keuze uit verschillende spiegels die zowel horizontaal als verticaal opgehangen kunnen worden. Verder kunt u naar wens kiezen voor bijvoorbeeld een condensvrije spiegel of een badkamerspiegel met verlichting. Bestel de spiegel naar wens eenvoudig online via onze website en profiteer van de laagste prijsgarantie. Daarnaast biedt Sanifun altijd gratis levering in Nederland en België op alle badkamerspiegels.

Contact

Aarzelt u om een bestelling te plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op zodat misverstanden vermeden kunnen worden. Onze persoonlijke klantendienst helpt u graag met het beste sanitair advies. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@online-sanitair.com of bellen via het Belgische telefoonnummer: +32 03 294 57 83. Wij zijn te vinden aan de Kalmthoutsesteenweg 197 Bus 3 2990 in Wuustwezel. Onze openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00.
web-monitoring-ok