AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Douchebak - Douche

Douchebakken zijn een belangrijk onderdeel in de badkamer, omdat deze bakken ervoor zorgen dat het water tijdens het douchen wordt opgevangen en afgevoerd. Bij een inloopdouche kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een lage douchebak, maar er is ook de mogelijkheid om de vloer af te laten lopen en een douchegoot te plaatsen.

Wanneer er bij een douche gekozen wordt voor een douchebak, dan heeft u de keuze uit verschillende hoogtes. Een lage douchebak zorgt bijvoorbeeld voor een strakke uitstraling in de badkamer, terwijl een hoge douchebak ervoor zorgt dat kinderen kunnen spelen in een badje met laagstaand water. Naast de verschillende afmetingen zijn de douchebakken van Sanifun tevens verkrijgbaar in verschillende vormen en heeft u ook ruime keuze qua materialen. Bestel de douchebak naar wens bij Sanifun en profiteer van onze gratis levering in Nederland en België op al het sanitair!

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Douchebak

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 53

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 53

  1. 1
  2. 2
-
web-monitoring-ok