AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Handdoekhouder - Badkamer

Voorkom rondslingerende handdoeken met praktische en mooie handdoekhouders van Sanifun. Binnen ons assortiment is er veel diversiteit. We hebben alles, van gewone stangen tot hangers met een rekje voor extra opbergruimte. Ook zijn er handdoekhouders die een montagesysteem bevatten met speciale componenten lijm en een bevestigingsstuk waarmee u zware voorwerpen kunt monteren zonder te boren. Onze handdoekhouders zijn van aluminium, chroom of RVS in de kleuren wit of zwart. Er zijn dus verschillende soorten mogelijkheden. Daarbij moet u van tevoren goed nadenken of u de handdoekhouder aan de wand of staand op de grond wilt hebben. Zo kunt u gerichter zoeken. Een combinatie kan natuurlijk ook mocht u daar de ruimte voor hebben. In het overzicht hieronder vindt u de verschillende handdoekhouders van Sanifun. Deze kunt u eenvoudig online bestellen voor de laagste prijsgarantie via onze website. Daarnaast profiteert u van onze gratis levering in Nederland en België op al ons sanitair en de toebehoren voor de badkamer. 

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Handdoekhouder

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 55

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 55

  1. 1
  2. 2

Handdoekringen

Handdoekringen worden aan de wand bevestigd en zijn bedacht om een handdoek aan op te kunnen hangen. Er zijn modellen waarbij de ring kantelbaar is, maar er zijn ook een aantal vaste handdoekringen

Handdoekhaken

Handdoekhaken hebben hetzelfde idee als handdoekringen, alleen is het design anders. Een handdoekhaak https://www.online-sanitair.com/sanifun-jashaak-ava.html is minimalistischer en kleiner van vorm. Handdoekhaken worden altijd ‘vast’ aan de wand gemonteerd.

Handdoekstang

Een handdoekstang wordt op twee punten aan de wand bevestigd. De stand kun je gebruiken om je handdoeken voor of na gebruik aan op te hangen.

Telescopische houders

Telescopische handdoekdragers zijn in principe ook handdoekstangen, alleen worden ze aan één punt aan de wand bevestigd. U heeft de keuze uit vaste telescopische houders en zwenkbare houders. Daarbij zijn ook nog 2-lids houders die los van elkaar zwenkbaar zijn. Hier kunt u dus twee handdoeken op kwijt.

Handdoekrekken

Er zijn verschillende handdoekrekken, namelijk rekken voor aan de wand en vrijstaande handdoekrekken.

Decoratieladders

Decoratieladders zijn handdoekrekken in de vorm van een ladder. U kunt hier meerdere handdoeken op kwijt en oogt heel decoratief in uw badkamer.

Contact

Aarzelt u om een bestelling te plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op zodat misverstanden vermeden kunnen worden. Onze persoonlijke klantendienst helpt u graag met het beste sanitair advies. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@online-sanitair.com of bellen via het Belgische telefoonnummer: +32 03 294 57 83. Wij zijn te vinden aan de Kalmthoutsesteenweg 197 Bus 3 2990 in Wuustwezel. Onze openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00.

web-monitoring-ok