AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Handdouche - douche

Vaak zijn er in een douchecabine zowel een hoofddouche als een handdouche terug te vinden. De hoofddouche wordt het meest gebruikt, de handdouche is voornamelijk praktisch om bijvoorbeeld kinderen te douchen of om bijvoorbeeld de douchecabine mee schoon te spoelen na het douchen. Deze douchekop kan namelijk verder reiken, afhankelijk van de doucheslang die aan de handdouche is verbonden.

Hieronder zijn de verschillende handdouches van Sanifun te vinden die geschikt zijn om in de douchecabine op te hangen. De handdouches zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zodat er niet alleen voor iedere badkamer een geschikte handdouche verkrijgbaar is maar ook voor ieders budget. Bestel de handdouche voor de laagste prijsgarantie bij Sanifun en profiteer tevens van onze gratis levering in Nederland en België op al het sanitair.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Handdouche

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 124

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 124

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
-
web-monitoring-ok