AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Hoofddouche - douche

Een hoofddouche is vrijwel het belangrijkste in een douchecabine, deze zorgt ervoor dat je heerlijk ontspannen kunt douchen. Hoofddouches zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo kun je kiezen voor een regendouche die veel water verspreidt dankzij het grote formaat. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een kleinere douchekop die bijvoorbeeld verstelbaar is, zodat je de waterstralen krachtiger of juist zachter kunt instellen.

Hoofddouches zijn vaak kantelbaar, zodat je de douche de gewenste richting op kunt laten richten. Let er bij de montage op dat de hoofddouche ongeveer 20 centimeter boven het hoofd van de langste persoon in huis hangt. Zo kan iedereen in huis op een prettige manier onder de douche staan. Bekijk hieronder de douches van Sanifun, welke u eenvoudig online kunt bestellen voor de laagste prijs. Daarnaast profiteert u in Nederland en België van onze gratis levering op al het sanitair!

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Hoofddouche

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 170

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 170

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
-
web-monitoring-ok