AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Zeepdispenser - Douche

Onder de douche heeft u graag uw favoriete doucheproducten bij de hand. Van een lekker geurende shampoo of een verzachtende conditioner tot een fijne doucheschuim. Door een zeepdispenser op te nemen in de douche hoeft u de dispenser alleen maar te vullen met uw favoriete producten zodat u hier nooit aan mis zal grijpen. Dit scheelt een hoop gedoe met verschillende flesjes en flacons in de douche neerzetten, u hoef met een zeepdispenser enkel uw hand onder de dispenser te houden.

In het overzicht hieronder zijn de verschillende zeepdispensers van Sanifun te vinden. Deze dispensers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een enkele of bijvoorbeeld een dubbele dispenser. Daarnaast heeft u de keuken om bijvoorbeeld een zeeprekje op te hangen in de douchecabine. Bekijk alle zeepdispensers en bestel uw favoriet eenvoudig online voor de laagste prijsgarantie bij Sanifun! Daarnaast kunt u zowel in Nederland als in België altijd gebruik maken van onze gratis levering op al het sanitair.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Zeepdispenser

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 51

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 51

  1. 1
  2. 2
-
web-monitoring-ok