+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Radiatoren, ja, voor een warm welkom!

Niemand wast zich graag in een koude badkamer. Wanneer u gebruik maakt van een badkamer radiator is uw douche of badkamer niet langer een koude ruimte die u ‘s ochtends of ‘s avonds met tegenzin betreedt. Daarnaast is een badkamer radiator niet alleen praktisch, maar ook een oogspringend designobject dat uw badkamer een geheel eigen uitstraling geeft. Het hebben van een warm en aangenaam gevoel in uw badkamer is erg belangrijk. Bij Sanifun kennen we dat gevoel. Dit is ook de reden waarom we een breed assortiment aan hoogwaardige verwarmingen hebben.Sanifun levert de mooiste design radiatoren met de laagste prijsgarantie. Aflevering in Nederland of België is altijd gratis. De radiatoren van Sanifun zijn uiterst geschikt voor vochtige ruimtes, maar kunnen natuurlijk ook in andere ruimtes worden toegepast. Kies de radiator die qua vormgeving en warmteafscheiding het beste past in de ruimte waar hij gebruikt moet gaan worden. De radiatoren van Sanifun zullen u jarenlang een warm welkom bieden.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Verwarming

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 306

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 306

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


Handdoekradiator

Met onze prachtige handdoekradiator heeft u niet alleen uw badkamer heerlijk op temperatuur, maar geniet u ook van een mooi design en een warme handdoek of badjas. Handdoekradiatoren van Sanifun dragen door hun bijzondere ontwerpen bij aan een mooie uitstraling van uw badkamer.

Paneelradiator

Een paneelradiator is een verwarming die bestaat uit panelen en convectoren. Paneelradiatoren zijn de meest gebruikte radiatoren in veel huishoudens. Een traditionele paneelradiator heeft een kenmerkend geribbelde voorplaat.De paneelradiator is de meest gebruikte warmtebron. Deze is niet alleen in de badkamer maar ook in andere delen van een woning terug te vinden. Paneelradiatoren staan bekend om hun snelle warmteafgifte, waardoor de badkamer snel op de gewenste temperatuur wordt verwarmd. Voor het geschikte type paneelradiator voor uw badkamer, kunt u bij Sanifun een gratis vermogensberekening laten doen.

Radiatorkraan

De juiste radiatorkraan maakt uw radiator compleet. Een radiatorkraan stuurt het warme water van bijvoorbeeld de cv-ketel naar uw radiator. Door de knoppen zonder thermostatische voeler, laten toe dat u de toevoer manueel kunt regelen. Draait u de kraan dicht, dan stopt u de toevoer en verlaat de temperatuur. Wij bieden u verschillende radiatorkranen aan, maar ook blindstoppen en ontluchters zijn te vinden in ons assortiment.

Contact

Weet u niet welke radiator het beste in uw badkamer past en aarzelt u om een bestelling te plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op zodat misverstanden vermeden kunnen worden. Onze persoonlijke klantendienst helpt u graag met het beste sanitair advies. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@online-sanitair.com of bellen via het Belgische telefoonnummer: +32 03 294 57 83. Wij zijn te vinden aan de Kalmthoutsesteenweg 197 Bus 3 2990 in Wuustwezel. Onze openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00.
web-monitoring-ok