+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Design baden en ligbaden, ja, wat een luxe uitstraling!

Een comfortabel, design en stijlvol bad tovert uw badkamer om in een oase van rust en ontspanning. We beschikken over een uitgebreid aanbod baden in alle vormen, maten en stijlen. Samen met Sanifun maakt u uw badkamer net zo mooi en praktisch als u zelf wilt. Wij bieden u verschillende soorten baden aan.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Baden

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 286

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 286

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Soorten baden:

- Vrijstaande baden - Hoekbaden - Inbouwbaden - Bad-douche combinatie - Massagebaden


Vrijstaand bad

Een Vrijstaande bad is eerder iets voor een grote badkamer. Het is dé eyecatcher van de ruimte. Hun populariteit danken vrijstaande baden aan hun unieke, stijlvolle en luxueuze uitstraling. De keuze aan een vrijstaand bad in verschillende stijlen, vormen en maten wordt steeds groter. Dit type bad kan dan ook geïntegreerd worden in eender welke badkamerstijl. Een vrijstaand bad neemt wel meer ruimte in dan een inbouw bad of hoekbad. Een vrijstaand ligbad wordt immers midden in de badkamer geplaatst en niet, zoals een inbouwbad of hoekbad, tegen een van de muren.


Hoekbad

Naast normale rechthoekige ligbaden heeft Sanifun een divers assortiment aan Hoekbaden. Een hoekbad is de ideale manier om uw badkamer optisch te vergroten. Tegelijk maak je meer plaats vrij voor een lavabo, toilet of extra kast. Hoekbaden zijn speciaal gemaakt om in een hoek geplaatst te worden. Een hoekbad is erg geschikt wanneer u weinig ruimte heeft voor een bad. Omdat een hoekbad in een hoek wordt geplaatst en daardoor ruimte bespaart, hoeft u niet te beschikken over een ruime badkamer.


Inbouwbad

Een Inbouwbadis de klassieker onder de baden. U vindt ze in alle maten en vormen en ze passen in eender welke badkamer. Inbouwbaden vormen een mooi geheel met de rest van de badkamer. Wanneer een inbouwbad mooi is afgewerkt met dezelfde tegels als de rest van de badkamer, past deze naadloos in de inrichting van de badkamer.


Massagebad

Een Massagebad staat voor puur genieten. Een massagebad is een verwarmd bad met bubbels, gevormd door middel van lucht. Door het produceren van waterstralen en bubbels geeft dit een ontspannend en relaxend gevoel voor lichaam en geest. Door de intense combinatie van lucht-en waterstralen worden uw spieren heerlijk gemasseerd. Bij Sanifun vindt u een uitgebreid aanbod massagebaden. Ogen toe en genieten maar!


Badwanden

Badwanden zijn er in veel verschillende soorten en maten. Sanifun biedt u badwanden met verschillende afmetingen, glassoorten en eigenschappen aan. Met een badwand voorkomt u dat het water zich uiteindelijk door de hele badkamer begeeft.


Contact

Aarzelt u om een bestelling te plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op zodat misverstanden vermeden kunnen worden. Onze persoonlijke klantendienst helpt u graag met het beste sanitair advies. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@online-sanitair.com of bellen via het Belgische telefoonnummer: +32 03 294 57 83. Wij zijn te vinden aan de Kalmthoutsesteenweg 197 Bus 3 2990 in Wuustwezel. Onze openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00.

web-monitoring-ok