AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Baduitloop - Baden

Om het bad te vullen met water is een goede badkraan onmisbaar. Een baduitloop zorgt ervoor dat het water op de juiste plek in bad terecht komt, in de ene badkamer staat de badkuip namelijk verder van de wand dan in de andere badkamer. Naast de verschillende afmetingen zijn de baduitlopen ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat je de uitloop kunt afstemmen op het ligbad. Van verchroomde kranen tot aan een baduitloop van geborsteld staal met een ronde of juist vierkante uitloop van de badkraan.

De baduitlopen van Sanifun zijn te vinden in het overzicht hieronder. De baduitlopen hebben verschillende formaten, zodat u de gewenste uitloop kunt uitkiezen voor uw ligbad. Bestel de baduitloop eenvoudig online bij Sanifun voor de laagste prijsgarantie en profiteer tevens van onze gratis levering in Nederland en België op al het sanitair.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Baduitloop

Van hoog naar laag sorteren

   

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

20 artikel(en)

-
web-monitoring-ok