AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Spa panels hydro lock

De spa panels met hydro lock verbinding garanderen een eenvoudige en vooral snelle installatie in tegenstelling tot wandtegels voor de badkamer. Om deze reden zijn de spa panelen een goed alternatief en kunt u de spa panels zelf bevestigen. De spa panelen met hydro lock verbinding zijn voorzien van een uniek tong-en-groef systeem. De aangrenzende panelen kunnen dankzij dit systeem eenvoudig in elkaar geklikt worden, voor een strakke en haast onzichtbare verbinding.

In het overzicht hieronder zijn de verschillende spa panels met hydro lock systeem te vinden. Bekijk de verschillende kleuren en afmetingen om het gewenste aantal eenvoudig online te bestellen via onze website. Met onze spa panelen creert u een luxe en exclusieve wand in de badkamer, die volledig waterdicht is én ook nog eens eenvoudig bevestigd kan worden. Daarnaast profiteert u bij Sanifun van onze gratis levering op de hydro lock spa panels.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Spa Panels Hydro Lock

Van hoog naar laag sorteren

   

23 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

23 artikel(en)

-
web-monitoring-ok