AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Wastafels

Een snelle opfrisbeurt, tanden poetsen of een glas water, de wastafel is niet weg te denken. Wastafels bekleden een uiterst belangrijke functie in uw badkamer, daarom spreekt het voor zich dat ze over een optimale kwaliteit moeten beschikken. Daarnaast is het ook nog eens zo dat de uitstraling van uw wastafel moet passen bij deze van de badkamer. Wastafels zijn bij ons onder meer verkrijgbaar in keramiek, marmer, porselein en polybeton. Welke eisen u ook verbindt aan uw wastafel, u zal meteen kunnen vaststellen dat er hier bij Sanifun voor iedereen een wastafel naar wens kan worden aangekocht.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Wastafels

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dubbele wastafel

Maakt slechts één persoon tegelijk gebruik van de wastafel? Dan volstaat een enkele wastafel. Verdringen u en uw huisgenoten zich regelmatig in de badkamer? Dan adviseren we een lavabo met verlengde wasbak of dubbele wastafel dubbele wastafel. Lang moeten wachten in de badkamer is een vaak gehoord punt van frustratie. Door het aankopen van een dubbele wastafel uit ons assortiment zult u kunnen vaststellen dat de ochtendspits in de badkamer aanzienlijk kan worden ingekort. U kunt met meerdere huisgenoten uzelf gereed maken, zonder dat u elkaar in de weg loopt. Een dubbele wastafel is dus een uitstekende keuze, niet alleen voor koppels, maar ook zeker voor gezinnen.


Waarom een wastafelblad?

Een wastafelblad zorgt in eerste instantie voor een zeer mooie afwerking van de wastafel. Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van een wastafelblad met een uitsparing waar de wasbak in kan worden gemonteerd. Dit in plaats van bijvoorbeeld een losse wasbak. Wilt u een wastafelblad kopen? Dan is het ook van belang om te weten welk type kraan u gaat monteren. Wanneer u een wand gemonteerde kraan wilt, dan is het natuurlijk niet nodig om een wastafelblad met een voorgeboord kraangat te kopen en andersom. Wastafelbladen zijn bij ons beschikbaar in de materialen MDF en RVS.


Waarom kiezen voor Sanifun?

Sanifun is een webshop gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei sanitair, waaronder PVC badkamermeubels. Uiteraard zijn er een aantal voordelen waar u gebruik van kunt maken als u besluit om bij ons sanitair te bestellen:

- Het sanitair van Sanifun is van topkwaliteit en beschikt over de wettelijke garantie.
- U betaalt bij levering tot aan uw deur geen extra verzendkosten.
- Als u meerdere artikelen tegelijk bestelt is het mogelijk om te profiteren van kwantumkorting.
- Bij ons krijgt u alleen de beste kwaliteit voor een lage prijs.
- Sanifun heeft een uitgebreid assortiment aan sanitair met meer dan 35000 artikelen voor uw badkamer.

Bent u geïnteresseerd in een van onze wastafels of heeft u een vraag over een van onze andere artikelen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.


Contact

Aarzelt u om een bestelling te plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op zodat misverstanden vermeden kunnen worden. Onze persoonlijke klantendienst helpt u graag met het beste sanitair advies. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@online-sanitair.com of bellen via het Belgische telefoonnummer: +32 03 294 57 83. Wij zijn te vinden aan de Kalmthoutsesteenweg 197 Bus 3 2990 in Wuustwezel. Onze openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00.

web-monitoring-ok