AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Bodyjet - douche

Bodyjets kunnen in de douchewand gemonteerd worden zodat er niet alleen een verticale waterstraal ontstaat maar ook een horizontale waterstraal. Zo kunt u zichzelf heerlijk laten masseren door de waterstralen om volledig ontspannen uit de douche te komen. Doordat de bodyjets los verkrijgbaar zijn, kunt u zelf beslissen hoeveel jets u wilt opnemen in de douchecabine.

De bodyjets van Sanifun zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarbij u onder andere een keuze kunt maken voor een ronde waterjet of een vierkante waterjet. Daarnaast zijn de bodyjets uitgevoerd in verschillende materialen zodat u de jets qua design kunt afstemmen op de stijl van de badkamer. Bekijk alle bodyjets voor de douche in het overzicht hieronder en plaats uw bestelling eenvoudig online. Bij Sanifun profiteert u van de laagste prijsgarantie en van onze gratis levering in zowel Nederland als België op al het sanitair.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Body jet

Van hoog naar laag sorteren

   

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

8 artikel(en)

-
web-monitoring-ok