AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Spa panels profielen

De spa panels uit ons assortiment worden aan de wand van de badkamer gemonteerd door middel van profielen. Hiervoor zijn verschillende profielen verkrijgbaar van speciaal binnenhoek profiel tot aan aluminium eindkappen. Het profiel zorgt ervoor dat de douchepanelen volledig waterdicht zijn en naadloos op elkaar aansluiten.

In het overzicht hieronder zijn alle spa panel profielen vindbaar uit de collectie van Online Sanitair. Deze profielen zijn geschikt voor alle spa panels en spa spanels met hydro lock systeem. Ieder profiel is verkrijgbaar in het mat zilver, hoogglans zilver, zwart en wit. Bekijk de spa panels profielen hieronder en bestel de gewenste onderdelen eenvoudig online via onze website. In Nederland en België kunt u profiteren van onze gratis levering op al het sanitair, maar ook op de spa panels en profielen.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Spa Panels Profielen

-
web-monitoring-ok