AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Douchekraan - Thermostaatkraan

Een thermostaatkraan is tegenwoordig in de meeste douchecabines opgenomen. Het is namelijk wel zo prettig als u op een eenvoudige manier de gewenste temperatuur van het water kunt instellen, zodat u niet onder de douche nog het water op temperatuur moet brengen. Daarnaast zijn deze thermostaatkranen voor de douche ook veel veiliger, de kans is veel kleiner dat u of bijvoorbeeld jonge kinderen per ongeluk de hete kraan openzetten waardoor er heet water uit de douche komt. Veel douches zijn voorzien van een beveiliging zodat het water niet snel ingesteld kan worden boven een bepaalde temperatuur.

Hieronder zijn de thermostaatkranen voor douches te vinden uit het assortiment van Sanifun. De thermostatische douchekranen zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een degelijke thermostaatkraan die als het ware los van de wand hangt of bouw de thermostatische kraan in de muur voor een chique afwerking. Bestel de thermostatische douchekraan bij Sanifun voor de laagste prijsgarantie en maak gebruik van onze gratis levering in Nederland en België op alle kranen.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Thermostaatkraan

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 71

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 71

  1. 1
  2. 2
  3. 3
-
web-monitoring-ok