AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Paneelradiator

Paneelradiatoren worden vaak gebruikt om verschillende kamers in huis te verwarmen op een aangename temperatuur. Deze radiatoren hebben als grootste voordeel dat ze een snelle warmteafgifte hebben en dat de verwarming ook geschikt is voor plaatsing in de badkamer. Daarnaast neemt de radiator weinig ruimte in beslag omdat deze dicht op de muur hangt.

Bekijk hieronder de complete collectie paneel radiatoren van Sanifun. De radiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, waarbij u de keuze heeft uit verschillende types en afmetingen. Het typenummer van de paneelradiator wordt aangegeven met twee cijfers, waarbij het eerste getal aangeeft uit hoeveel platen de radiator bestaat en het tweede cijfer aangeeft hoeveel convectoren de radiator heeft. Hoe hoger dit typenummer, hoe hoger de warmteafgifte van de paneelradiator. Voor het geschikte type paneelradiator voor uw badkamer, kunt u bij Sanifun een gratis vermogen berekening laten doen. Bestel de paneelradiator eenvoudig online via de website van Sanifun tegen de laagste prijsgarantie. Daarnaast profiteert u van onze gratis levering in Nederland en België op alle paneelradiatoren.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Paneel radiator

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
-
web-monitoring-ok