AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Ideeën voor de badkamer

Voordat u begint met de verbouwing of renovatie van uw badkamer, is het verstandig om eerst wat inspiratie op te doen. Waarschijnlijk heeft u al een aantal ideeën die u graag door wilt voeren in de nieuwe badkamer, maar door uzelf te laten inspireren door nieuwe ideeën kunt u de badkamer volledig naar wens inrichten. Er wordt namelijk al snel gedacht aan het sanitair wat niet mag ontbreken in de nieuwe badkamer, maar er komt veel meer kijken bij de verandering van de badkamer.

Er zijn heel veel verschillende stijlen die u naar voren kunt laten komen in de badkamer. De wandtegels en vloertegels in de badkamer zullen hier een grote rol in spelen. Wanneer u bijvoorbeeld voor natuurtinten kiest dan ontstaat er een warme sfeer, terwijl de kleuren zwart en wit eerder bijdragen aan een moderne uitstraling. In plaats van wandtegels, kunt u er ook voor kiezen om spa panelen in de badkamer te plaatsen. Deze panelen zijn een stuk eenvoudiger te bevestigen en zijn ook nog eens goedkoper dan dure tegels voor in de badkamer. Bekijk hieronder verschillende mogelijkheden om inspiratie en ideeën op te doen voor de verbouwing van uw badkamer!

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Ideeën

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
-
web-monitoring-ok