+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Toebehoren, ja, tegelijk bestellen is wel zo handig!

Wat u ook nodig heeft voor uw badkamer, Sanifun heeft het. Van lavabo’s en toiletten tot douchecabines, inloopdouches, baden, kranen, badkameraccessoires en badkamermeubels alles voor uw sanitairkamer. Heeft u al diverse toonzalen bezocht en de badkamer van uw dromen nog niet gevonden? Sanifun staat u bij met woord en daad door u te adviseren over sanitair voor uw badkamer. U koopt eenvoudig en vlot uw badkamer bij Sanifun voor een scherp tarief. We hebben al diverse badkamers mogen voorzien van sanitair en hopen dat ook voor u te doen! Van regel- en hoekstopkranen, buisreukafsluiters, sifons, fleshevels, lavabo pluggen, boilers, jachtbakken (stortbakken), toiletjes, wc-zittingen tot ontkalkingmiddelen en onderhoudsproducten. Deze badkamer en toilet toebehoren zijn zowel los te bestellen als in combinatie met onze badkamer- en toiletonderdelen. Sanifun adviseert u graag over de toepassing van alle badkamer en toilet toebehoren voor uw sanitairkamer.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Toebehoren

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 1290

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 1290

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


Sanitair aanschaffen voor iedere badkamerstijl!

Naast de verschillende soorten sanitair die u kunt bestellen, kunt u ook bij ons terecht voor verschillende badkamerstijlen. Wij bieden diverse oplossingen, mocht u bijvoorbeeld een beperkte ruimte in de badkamer hebben. Zo zijn er bij ons bijvoorbeeld douche-bad combinaties te bestellen. Deze nemen niet meer ruimte in dan een ligbad, maar zorgen ervoor dat u zowel een douche als een bad kunt nemen in uw badkamer.

Sanitair aanschaffen

Voordat u begint met de omtovering van uw badkamer, is het verstandig om eerst wat inspiratie op te doen. Waarschijnlijk heeft u al een aantal ideeën die u graag door wilt voeren in de nieuwe badkamer, maar door uzelf te laten inspireren door nieuwe ideeën kunt u de badkamer volledig omtoveren naar eigen wens. Naast een ruim assortiment kunt u bij ons eveneens terecht voor advies. Daar waar deskundigheid en klantgerichtheid onze troeven zijn, staan we met onze ervaringen klaar om u te adviseren en te ondersteunen daar waar nodig is. Het is voor ons een evidentie om u te voorzien van het nodige advies en ondersteuning, zowel voor als na de verkoop van een sanitairkamer.

Bezoek de toonzaal

Weet u niet waar te beginnen bij het inrichten van uw badkamer? Laat u dan inspireren in onze toonzalen. In onze toonzaal krijgt u een perfect zicht op wat Sanifun u te bieden heeft. U kunt vrij rondwandelen in onze sanitairwinkel en indien nodig helpen we u graag verder.

Online sanitair bestellen

Tijdens het winkelen zult u natuurlijk al de nieuwigheden op het gebied van badkamers ontdekken. Maar om het nuttige aan het aangename te koppelen, bieden wij u een combinatiekorting. Dankzij onze eigen import wordt alles in onze sanitairwinkel aangeboden tegen een lage prijs. Als u een online sanitair bestelling plaatst van meerdere artikelen voor in uw sanitairkamer, ontvangt u bij ons automatisch een korting van €10,- per artikel dat u erbij bestelt. U kunt op deze manier voordelig uw sanitairkamer vernieuwen.

Contact

Aarzelt u om een bestelling te plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op zodat misverstanden vermeden kunnen worden. Onze persoonlijke klantendienst helpt u graag met het beste sanitair advies. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@online-sanitair.com of bellen via het Belgische telefoonnummer: +32 03 294 57 83. Wij zijn te vinden aan de Kalmthoutsesteenweg 197 Bus 3 2990 in Wuustwezel. Onze openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00.
web-monitoring-ok