AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Design radiator

Wanneer u langere tijd in eenzelfde kamer doorbrengt, is het het belangrijk dat er een aangename temperatuur is in deze ruimte. Door een radiator op te hangen met een mooi design, zal deze verwarming naadloos opgaan in de stijl van deze kamer. Wanneer u kiest voor een radiator met een stijlvol design, kan deze niet alleen in de slaapkamer opgehangen worden maar ook in bijvoorbeeld de keuken, woonkamer of in een andere ruimte van uw woning.

In de verwarming collectie van Sanifun zijn verschillende radiatoren te vinden, die de badkamer op een aangename temperatuur kunnen verwarmen. De design radiator uit onze collectie zorgt naast een warme temperatuur, ook voor een moderne uitstraling in deze ruimte. De design radiator is eenvoudig online te bestellen via onze website en wordt gratis thuisbezorgd in België en Nederland. Wanneer u vragen heeft over de design radiator uit onze collectie, dan staan wij u graag te woord.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Design radiator

-
web-monitoring-ok