AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Design badkamermeubels, Ja mooi!

Bij de inrichting van uw badkamer spelen badkamermeubels een heel belangrijke rol. Ze bepalen de stijl en uitstraling van uw badkamer en zorgen voor de sfeerschepping en het ruimtegevoel. Uiteraard houdt u ook rekening met enkele praktische elementen. Ook voor een kleine badkamer zijn er genoeg badkamermeubels voorhanden die uw badkamer er mooi doen uitzien. Het assortiment badkamermeubelen is bij Sanifun zeer uitgebreid naargelang de gewenste stijl, afmetingen en budget. U wilt uiteraard badkamermeubelen waarvan u nog vele jaren kunt genieten. Op de website van Sanifun kunt u kennismaken met een breed assortiment aan badkamermeubelen en toiletmeubelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Badkamermeubel

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 450

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 450

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Collectie badkamermeubels

De betaalbare badkamermeubelen uit onze collectie zijn verdeeld over verschillende categorieën zodat u eenvoudig het geschikte badmeubel voor uw badkamer kunt vinden. Naast de badkamermeubelen die zijn uitgevoerd in verschillende materialen, heeft u ook keuze uit verschillende afmetingen. Zo kunt u kiezen voor een klein badmeubel dat in vrijwel iedere badkamer past, maar er zijn ook verschillende badkamermeubelen verkrijgbaar met dubbele wastafel. Hier kunt u met twee personen tegelijk terecht, wat veel tijd kan besparen in de ochtenden voordat u naar uw werk moet. De badkamermeubels worden veelal geleverd inclusief badkamerkast met daarin een wastafel verwerkt. Daarnaast zijn er een aantal badkamermeubels verkrijgbaar die geleverd worden met extra kasten voor voldoende opbergruimte in de badkamer. Daarnaast zijn vaak de spiegel, wastafelkraan en pop-up inbegrepen. Wanneer dit niet het geval is dan wordt dit altijd vermeldt bij het product. Voor losse wastafelkranen kunt u terecht in onze collectie kranen.


Houten badkamermeubel

Een badkamermeubel in hout straalt warmte en authenticiteit uit. De natuurlijke materialen geven uw badkamer een rustig en zalig gevoel. Onze houten badkamermeubels zijn te verkrijgen in verschillende houtsoorten en verschillende kleuren.


PVC badkamermeubel

PVC badkamermeubels hebben het voordeel dat ze lichter zijn dan badkamermeubelen die gemaakt zijn van een ander materiaal. Dit kan in sommige bouwkundige situaties goed van pas komen. Het voordeel van badkamermeubels die gemaakt zijn van PVC is dat deze weinig onderhoud nodig hebben. Bij het kuisen van de badkamer hoeven deze badkamermeubelen alleen met een natte doek afgenomen te worden om weer blinkend schoon te worden.


Toiletmeubel

Is het rommelig bij uw toilet? Weet u niet waar u uw zeepjes, toiletrollen en handdoekjes kwijt moet? Een fonteinkast, of wel toiletmeubel, is dan de oplossing. U kunt uw gerief gemakkelijk opbergen en uw badkamer ziet er gelijk opgeruimd en netjes uit.


Badkamermeubel bestellen

De stijl en het design van uw badkamermeubelen bepaalt grotendeels de uitstraling van uw badkamer. Een weloverwogen en doordachte keuze wat betreft de badkamermeubelen dringt zich dus zeker op! Maak uw badkamer helemaal zoals u wenst, met de badkamermeubelen https://www.online-sanitairkopen.nl/badkamermeubel van Sanifun. U kunt vrijblijvend en eenvoudig een badkamermeubel bestellen op onze website!


Waarom kiezen voor Sanifun?

Sanifun is een webshop gespecialiseerd in het aanbieden van sanitair zoals badkamermeubels. Uiteraard zijn er een aantal voordelen waar u gebruik van kunt maken als u besluit om bij ons sanitair te bestellen:

- Het sanitair van Sanifun is van topkwaliteit en beschikt over de wettelijke garantie.
- U betaalt bij levering tot aan uw deur geen extra verzendkosten.
- Bij ons kunt u gebruik maken van volumekorting.
- Bij ons betaalt u gegarandeerd een lage prijs voor top kwaliteit.
- Sanifun heeft een uitgebreid assortiment aan sanitair met meer dan 35000 artikelen voor uw badkamer.

Mocht u geïnteresseerd zijn in badkamermeubels van Sanifun of heeft u nog een vraag over een van onze artikelen? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.


Contact

Aarzelt u om een bestelling te plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op zodat misverstanden vermeden kunnen worden. Onze persoonlijke klantendienst helpt u graag met het beste sanitair advies. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@online-sanitair.com of bellen via het Belgische telefoonnummer: +32 03 294 57 83. Wij zijn te vinden aan de Kalmthoutsesteenweg 197 Bus 3 2990 in Wuustwezel. Onze openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00.

web-monitoring-ok