AANPASSING UREN EN REGELS DOOR CORNAVIRUS : DE SHOWROOM IS GEOPEND MAAR KAN ENKEL EN ALLEEN WORDEN BEZOCHT OP AFSPRAAK EN MET MONDMASKERS - ZATERDAG ZAL DE SHOWROOM GESLOTEN ZIJN

+32 (0) 3 294 57 83
Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Spa panels

Een spa panel van Sanifun is een luxe wandpaneel dat geschikt is voor het bekleden van de wanden in uw badkamer of toiletruimte. De Spa panels hebben een aantal voordelen ten opzichte van wandtegels voor de badkamer. Zo kunt u de spa panels een stuk eenvoudiger op de muur bevestigen dan tegels en u creëert automatisch een stijlvolle uitstraling in de badkamer dankzij de perfecte afwerking.

Sanifun heeft een grote collectie spa panels opgenomen, waar u de keuze heeft uit heel veel verschillende kleuren en patronen. Een spa panel is een WBP-multiplex wandpaneel, wat inhoudt dat het paneel bestand is tegen water. De spa panels hebben een prachtige laminaatafwerking in natuurlijke tinten tot aan felle kleuren, welke hieronder te zien zijn in het overzicht van onze collectie spa panels. Bestel de gewenste kleur en de juiste hoeveelheid spa panels eenvoudig online via onze website en profiteer van gratis levering in België en Nederland op alle spa panels.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Spa panels

Van hoog naar laag sorteren

   

21 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

21 artikel(en)

-
web-monitoring-ok