wastafelkraanKranen zijn onmisbaar in een badkamer, denk maar aan de wastafelkraan, douchekraan of badkraan. Vaak worden ze gezien als functioneel en mensen vinden het met name belangrijk dat er water uit een kraan komt. Maar kranen zijn er in zoveel verschillende soorten en maten, dat een bepaalde kraan net een beetje extra kan geven aan een badkamer. Natuurlijk kun je kiezen voor een mengkraan met een tijdloze moderne stijl voor de wastafel, maar hoe leuk is het om een klein paradijs te creëren in de badkamer? Dit kan eenvoudig gecreëerd worden door bijvoorbeeld een waterval mengkraan te plaatsen bij de wastafel. Iedere ochtend bij het tandenpoetsen waan je jezelf in een paradijs en ervaar je het natuurlijke buitengevoel terwijl je gewoon in je eigen vertrouwde badkamer bent. Een kleine waterval mengkraan kan op deze manier de eyecatcher worden van de badkamer.

Ook badkranen zijn verkrijgbaar met een waterval-effect. Zodra je deze kraan aanzet en in bad ligt, lijkt het alsof je ergens in een meer midden in de natuur aan het baden bent. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mooie klassieke badkraan, die de klassieke sfeer in een badkamer benadrukt. Wanneer je zo'n klassieke kraan bij een bad op pootjes plaatst, lijkt het of jouw badkamer de set is voor een middeleeuwse filmscène.

Naast alle mooie soorten designkranen kun je ook kiezen voor een functionele kraan. Een thermostatische mengkraan is een kraan voor het ultieme gebruiksgemak. Door een simpele draai te geven aan de knop, bereikt het water eenvoudig de temperatuur naar wens. Kortom er is keuze genoeg; eengreepskranen waarbij de temperatuur met een hand geregeld wordt, tweegreepskranen met een aparte koud- en warm water knop of de thermostaatknop waarmee de gewenste temperatuur eenvoudig is in te stellen. Voor elke badkamer, in welke stijl dan ook, zijn deze verschillende soorten kranen te vinden in ons assortiment kranen.