Sanifun badkamermeubel RusticaBadkamermeubels zijn bij Online Sanitair verkrijgbaar in allerlei stijlen en uitvoeringen. Wanneer uw badkamer een vrij klein formaat heeft dan kunt u kiezen voor een klein badkamermeubel die weinig ruimte in beslag zal nemen. Is er voldoende ruimte in de badkamer? Kies dan voor een badkamermeubel met dubbele wasbak, deze zullen namelijk goed van pas komen in de drukte 's ochtends voordat iedereen naar het werk of naar school moet. Zo hoeft u niet te wachten tot uw partner klaar is met tanden poetsen, de haren mooi maken en een laatste laagje make-up aanbrengen, terwijl u al aan de late kant voor uw afspraak bent. Bij een dubbele wasbak kunt u beide tegelijk uw ochtendritueel starten, zonder elkaar te hinderen.

Sanifun badkamermeubel Rustica

Online Sanitair heeft ruime keuze uit badkamermeubels met een dubbele wasbak. Een voorbeeld hiervan is het Sanifun badkamermeubel Rustica, welke zicht kenmerkt door de bijzonder luxe uitstraling. Het badkamermeubel heeft een aantal klassieke details in het ontwerp, wat zorgt voor de nodige elegantie in de badkamer. Deze klassieke details zijn onder andere te vinden in de sier bewerking van de spiegel en het sierbeslag op de paneeldeurtjes. Het badkamermeubel is uitgevoerd in massief eikenhout met een speciale bewerking waardoor het badmeubel zowel waterbestendig als kleurbestendig is. Het badkamermeubel Rustica is voorzien van een grote spiegel, uitgevoerd in dezelfde kleur en stijl als het meubel. Verder wordt het badmeubel geleverd inclusief de dubbele keramische wastafels met twee mengkranen en pop-ups.

Badkamermeubel kopen bij Online Sanitair

Naast het Sanifun badkamermeubel Rustica zijn er nog allerlei andere badkamermeubels met twee wastafels te vinden in ons assortiment. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende stijlen, zodat u het badkamermeubel volledig af kunt stemmen op de stijl van uw badkamer. Bekijk ons volledige collectie badkamermeubels en bestel het meubel naar wens eenvoudig online via de website. Wanneer u in Nederland of België woont dan kunt u profiteren van onze gratis levering op al het sanitair, waaronder dus ook alle badkamermeubels.