Sanifun badwand Eloisa mat glas REen ligbad is niet vanzelfsprekend terug te vinden in de badkamer, omdat er gewoonweg niet altijd voldoende ruimte is voor zowel een douchecabine als een bad. In de meeste gevallen krijgt een douchecabine dan de voorkeur, maar er wordt ook regelmatig voor gekozen om toch een ligbad in de badkamer op te nemen en de badkuip ook te gebruiken om in te douchen. Om er voor te zorgen dat er tijdens het douchen geen spatwater van het douchen op de badkamervloer terecht komt, is een douchegordijn een optie.

Sanifun badwand Aloisa van mat glas

Heeft u ook een ligbad in de badkamer en gebruikt u deze badkuip niet alleen om lekker te badderen, maar ook voor het douchen? Dan zijn er dus verschillende oplossingen te verzinnen om de badkamervloer vrij te houden van het spattende water tijdens het douchen. Zo kunt u kiezen voor een douchegordijn, maar dit wordt door veel mensen niet als ideaal ervaren. Een badwand is eigenlijk de ideale oplossing, omdat deze wand er niet alleen voor zorgt dat het water binnen de daarvoor bestemde plek blijft. Een badwand zorgt namelijk ook voor een strakke uitstraling in de badkamer en de wand heeft hygiënische voordelen ten opzichte van een douchegordijn, omdat het oppervlakte veel beter schoon gehouden kan worden.

Bij Online Sanitair BVBA heeft u ruime keuze uit verschillende badwanden die geschikt zijn om op de rand van het ligbad te monteren. De badwanden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en stijlen, zo kunt u kiezen voor een badwand van transparant glas of juist met mat glas. De Sanifun badwand Eloisa R van mat glas vormt een waterdichte scheiding tussen het ligbad en de rest van de badkamer. Dankzij het matte glas wordt de nodige privacy geboden wanneer u aan het douche bent. Deze badwand is geschikt voor montage aan de rechterzijde van de badkuip, maar deze is ook geschikt voor aan de linkerkant; de Sanifun badwand Eloisa mat glas L. Voor meer specificaties over deze badwanden kunt u terecht op de website van Online Sanitair.

Sanitair online bestellen

Bent u op zoek naar een badwand met specifieke afmetingen? Dan kunt u terecht op onze website en op zoek gaan naar het geschikte model. Al het sanitair op onze website kunt u eenvoudig online bestellen, waarbij u op veel sanitair profiteert van de laagste prijsgarantie. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze gratis levering in Nederland en België op al het sanitair!