Sanifun complete douchecabine BirgidaSteeds vaker wordt er bij de verbouwing of renovatie van een badkamer gekozen voor een complete douchecabine. Deze douchecabines bestaan uit een douchebak, achterwanden die tegen de wand van de badkamermuur neergezet worden, glazen douchedeuren die vaak zijn uitgevoerd in speciaal veiligheidsglas en een douchepaneel. Wanneer u kiest voor een luxe variant van de complete douchecabine, dan heeft de cabine vaak nóg meer te bieden. Denk hierbij aan luxe opties zoals een zitje waarop u plaats kunt nemen en body jets die zorgen voor een aangename massage. Verder heeft u keuze uit opties zoals een ingebouwde radio, zodat u uw favoriete muziek kunt afspelen tijdens het douchen.

Complete douchecabine Birgida

Complete douchecabines zijn bij Online Sanitair verkrijgbaar in allerlei soorten. Zo kunt u kiezen voor een standaard model, maar voor maar weinig extra geld heeft u een complete douchecabine met luxe opties. De Sanifun complete douchecabine Birgida is met recht compleet te noemen. De cabine heeft een groot formaat van maar liefst 130 x 130 x 215 centimeter waardoor u zonder probleem met zijn tweeen onder de douche kunt stappen. Verder is er voldoende aandacht besteedt aan het elegante design met een kuip vervaardigd uit ABS, een aluminium frame en speciaal veiligheidsglas met een dikte van 5 millimeter.

Onder de douche kunt u gebruik maken van de fijne functies die deze douchecabine te bieden heeft. Met de thermostatische mengkraan bereikt het water snel de gewenste temperatuur en om te douchen kunt u kiezen tussen de afneembare handdouche of u kunt onder de hoofddouche die in het plafond is verwerkt plaatsnemen. Met de computerbesturing kunt u de radio, luidspreker en verlichting naar wens instellen. Verder zijn de diverse bodyjets in de douchecabine eenvoudig te regelen en kunt u de ventilator inschakelen om het stoom in toom te houden. Meer specificaties en fijne functies van deze complete douchecabine zijn terug te vinden op onze website.

Sanitair voordelig online kopen

Hoewel luxe vaak met een hoog prijskaartje wordt geassocieerd, zal het u bij de complete douchecabines van Online Sanitair meevallen. De douchecabines zijn, net als heel veel ander sanitair uit ons assortiment verkrijgbaar tegen de laagste prijsgarantie! Daarnaast zijn er regelmatig speciale sanitair aanbiedingen terug te vinden op de website, waarbij u tijdelijk kunt profiteren van een speciale promotieprijs op het sanitair. Verder kunt u bij Online Sanitair altijd gebruik maken van de gratis levering in Nederland en België op al ons sanitair!