Sanifun douchecabine Angelo mat glasDe badkamer heeft u bijna nooit volledig voor uzelf, tenzij u alleen woont natuurlijk. Wanneer u met het hele gezin of bijvoorbeeld huisgenoten onder één dak leef, dan is de kans groot dat ook de badkamer gedeeld wordt met deze personen. Dit kan op specifieke tijden nogal dringen worden, omdat iedereen zich 's ochtends klaar wilt maken voor het werk en 's avonds juist om naar bed te gaan. Badkamermeubels met een dubbele wasbak bieden in dit geval een uitkomst, maar ook voor de douchecabine is een oplossing. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een douchecabine van mat glas, bent u verzekerd van de nodige privacy terwijl u onder de douche staat. Zo kunnen huisgenoten of andere gezinsleden gewoon gebruik maken van de badkamer wanneer er iemand onder de douche staat!

Sanifun douchecabine Angelo mat glas

Onlangs zijn er verschillende douchecabines met mat glas toegevoegd aan het assortiment van Online Sanitair. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten cabines, bijvoorbeeld een rechthoekige douchecabine of juist een douchecabine die gesloten wordt door rond gevormde douchedeuren. De Sanifun douchecabine Angelo mat glas is een voorbeeld van een rechthoekige cabine met een praktische schuifdeur, welke geen overbodige ruimte in de badkamer in beslag neemt bij het openen. De douchecabine heeft een ruim formaat van 120 x 90 x 195 centimeter, waardoor er bijvoorbeeld voldoende ruimte is voor een grote regendouche.

De Sanifun douchecabine Angelo bestaat grotendeels uit speciaal veiligheidsglas met een matte afwerking en een dikte van 8 millimeter. Dankzij het mat glas wordt er de nodige privacy geboden wanneer u onder de douche staat en de badkamer bijvoorbeeld gedeeld wordt met meerdere personen. Naast het matte glas is de douchecabine gemaakt van een aluminium frame met chroom afwerking en handgrepen met rollers gemaakt van RVS. De cabine wordt geleverd inclusief een sifon van 90mm diameter en een douchekuip van ABS. Meer informatie over deze douchecabine, zoals de levertijd, prijs en specificaties voor montage vindt u op de website van online sanitair.

Matglas douchecabine kopen

Is een douchecabine met mat glas de ideale uitkomst voor uw druk bezochte badkamer? Bekijk dan de verschillende douches in ons assortiment en ga op zoek naar de cabine die geschikt is voor montage in uw badkamer. Alle douchecabines zijn, net als het andere sanitair, eenvoudig online te bestellen via onze website. Bij Online Sanitair profiteert u van verschillende voordelen, zoals wekelijkse aanbiedingen, lage prijzen en gratis levering in Nederland en België op al het sanitair!