Sanifun douchecabine met schuifdeur AngeloDe douchecabine zouden wij voor geen goud kunnen missen in de badkamer. ’s Ochtends goed wakker worden onder een warme douche of juist even afkoelen en lekker opfrissen na het sporten. Aangezien de douchecabine zo belangrijk is in de badkamer, is het belangrijk dat u kiest voor de juiste afmetingen. Uiteraard moet de cabine passen in de badkamer en is het verstandig om de ruimte optimaal te benutten. Het is namelijk zonde om een kleine cabine te plaatsen als de badkamer voldoende ruimte biedt voor een groter formaat.

Houdt er wel rekening mee dat niet alleen de cabine in de badkamer moet passen, ook de douchedeur moet nog goed geopend kunnen worden. Wanneer de deur geblokkeerd wordt door bijvoorbeeld het badkamermeubel of dat er geen tot weinig loopruimte over blijft bij het openen van de deur, dan zult u zich hier naar verloop van tijd aan storen. Een douchecabine met schuifdeuren is in dit geval de ideale oplossing. Deze douchecabines besparen ruimte in de badkamer doordat de douchedeur zijwaarts geopend en gesloten wordt, waardoor u geen rekening hoeft te houden met extra ruimte bij het plaatsen van de douchecabine.

Sanifun douchecabine Angelo

Sanifun heeft een ruim assortiment douchecabines, waar u onder andere ruime keuze heeft uit verschillende douchecabines met schuifdeuren. Ideaal als u de ruimte in uw badkamer optimaal wilt benutten. De Sanifun douchecabine Angelo 1200x900 Z is van de douchecabines met douchedeuren die zijwaarts open en dicht schuiven. Deze cabine heeft geen douchebak, waardoor deze direct op de badkamervloer gemonteerd kan worden. Op deze manier krijgt u dezelfde uitstraling als een inloopdouche.

Naast deze douchecabine van Sanifun zijn er een aantal andere Angelo douchecabines verkrijgbaar in ons assortiment. De cabines onderscheiden zich door de verschillende formaten, de mogelijkheid om de douchecabine met een lage of hoge douchebak te bestellen en er is keuze uit transparant of mat glas. Bestel de douchecabine met schuifdeuren naar wens eenvoudig online via onze website en profiteer in Nederland en België van onze gratis levering op al het sanitair.