Sanifun badkamermeubel AleeceBent u op zoek naar sanitair waarmee u de luxe in de badkamer naar een hoger niveau kunt tillen? Dan is een waskom als wastafel een goede keuze. Wastafels zijn vaak in een badkamermeubel verwerkt, waardoor deze niet opvallen. Een waskom wordt juist op het meubel of op een plateau geplaatst, waardoor de statige uitstraling goed tot zijn recht komt. Er zijn badkamermeubels verkrijgbaar die zijn voorzien van een of twee waskommen, maar u kunt ook een losse waskom bestellen en deze op een los plateau plaatsen.

Om het luxe aspect van waskommen extra te benadrukken in de badkamer, kunt u kiezen voor een waskom van natuursteen als wastafel. Dit materiaal staat bekend om de duurzame en vooral stijlvolle eigenschappen. Qua natuursteen heeft u verschillende keuzes, zoals marmer, basalt of travertin waarbij de kleuren uiteen lopen. Hierdoor kunt u de kleur van de waskom perfect afstemmen op de rest van uw badkamer. Naast het soort natuursteen en de kleur van de waskom, heeft u de keuze uit verschillende vormen en hoogtes; van hoge ronde waskom tot lagere waskommen met een vierkante vorm.

Vindt u niet alleen de stijl, maar ook de functionaliteit van het badkamermeubel belangrijk? Dan is het verstandig om te kiezen voor een compleet badmeubel, waarbij de waskom is inbegrepen. Het badkamermeubel is namelijk ook voorzien van badkamerkasten om al uw toiletartikelen netjes en uit het zicht op te bergen. Verder zijn de badkamermeubels van Sanifun voorzien van een spiegel die is uitgevoerd in dezelfde stijl als het meubel voor een stijlvol geheel in de badkamer.

Sanifun badkamermeubel Aleece

Het Sanifun badkamermeubel Aleece is een van de nieuwe badkamermeubels met waskommen in het assortiment van Sanifun. Dit badkamermeubel is voorzien van twee grote, keramische waskommen die goed opvallen. Het meubel is verder uitgevoerd in een donkere kleuren, waardoor de stijlvolle kommen perfect tot hun recht komen. Het badkamermeubel is verder voorzien van een hangkast en een bijpassende spiegel. Tevens is het badkamermeubel verkrijgbaar met een extra hangkast, te vinden als Sanifun badkamermeubel Aleece combi.