Sanifun badkamermeubel Classic OakTijdens de zoektocht naar een nieuw badkamermeubel, komt het vaak voor dat er geen badmeubel volledig voldoet aan uw wensen. Zo heeft u waarschijnlijk al een bepaalde kleur, afmetingen en andere eisen aan het nieuwe meubel. Zo komt het vaak voor dat er wel iets niet volledig aansluiten op uw wensenlijst. Het ene badkamermeubel is bijvoorbeeld te groot terwijl het andere badmeubel net iets te weinig opbergruimte biedt. Daarnaast kan het meubel net niet praktisch opgehangen worden in uw badkamer, waardoor u toch weer verder moet zoeken. In deze gevallen bieden badkamermeubels die bestaan uit meerdere badkamerkasten uitkomst. De kasten van deze badkamermeubelen kunnen namelijk volledig naar wens opgehangen worden in de badkamer. Dit betekent dat het gehele meubel niet per se aan één wand van de badkamer hoeft te passen en dat er badkamerkasten ook zelfs buiten de badkamer gebruikt kunnen worden.

Sanifun badkamermeubel Classic Oak

Sanifun heeft verschillende badkamermeubelen opgenomen in het assortiment die bestaan uit meerdere badkamerkasten. Het Sanifun badkamermeubel Classic Oak is hier een voorbeeld van. In totaal bestaat het badkamermeubel uit vier badkamerkasten, waarvan één onderkast is voorzien van een ingebouwde keramische wastafel. Boven de wastafel kan de bijpassende spiegel opgehangen worden. De losse onder- en bovenkast plus de grote staande kast kunnen op iedere willekeurige plek in de badkamer neergezet worden, maar bijvoorbeeld ook gebruikt worden in een andere kamer in huis.

Het Sanifun badkamermeubel Classic Oak is volledig uitgevoerd in eikenhout, wat zodanig bewerkt is dat het hout bestand is tegen vocht en verkleuring. Dankzij het hout ontstaat er een warme uitstraling in de badkamer. Verder biedt de kastruimte van het badkamermeubel voor voldoende opbergruimte om al uw toiletspullen en bijvoorbeeld badhanddoeken op te bergen.

Online badkamermeubel kopen bij Sanifun

Via de website van Online-sanitair.com heeft u de keuze uit een ruime collectie badkamermeubels van Sanifun. Deze badkamermeubels zijn verkrijgbaar met meerdere badkamerkasten zoals bovenstaand model, maar ook voor kleinere badmeubels bent u bij Sanifun aan het juiste adres. Bekijk alle badkamermeubelen op de website en bestel het badmeubel naar wens eenvoudig online tegen de laagste prijsgarantie. Daarnaast profiteert u in België en in Nederland altijd van onze gratis levering op alle badkamermeubelen.