Sanifun douche-badcombinatie RainhardBij de indeling van een nieuwe badkamer zijn er een aantal onderdelen onmisbaar die absoluut niet mogen ontbreken. Een douche is een van de dingen die niet mogen missen in een badkamer. De douche gebruikt men vrijwel dagelijks, waardoor de gehele indeling van de badkamer vaak hierop wordt gebaseerd. Hoewel de douche over het algemeen het meest gebruikt wordt in het gemiddelde huishouden, zijn er ook veel mensen die waarde hechten aan een ligbad. In bad komen zij volledig tot rust en het is de ideale plek om even tijd voor uzelf te nemen. Heerlijk dobberen in het warme water, uw spieren rust geven en niet gestoord worden door anderen. Helaas is niet iedere badkamer ruim genoeg om een aparte douchecabine en een badkuip op te nemen. Douche-badcombinaties bieden de oplossing voor badkamers die te klein zijn voor zowel een bad als douchecabine.

Douche-bad combinaties nemen minder ruimte in beslag

Sanifun heeft een ruim assortiment douchecabinesen ligbaden, maar er zijn ook verschillende douche-badcombinatiesverkrijgbaar. Deze combinatie cabines vormen een comfortabel ligbad en afgesloten douchecabine in één. De meeste douche-badcombinaties zijn voorzien van een volledig frame om de gehele kuip, waardoor de badkuip ook compleet waterdicht afgesloten kan worden. Op deze manier kunnen kinderen hun lol niet op met het waterpret, zonder dat de badkamer verandert in een groot waterballet.

Sanifun douche-badcombinatie Rainhard

De douche-badcombinatie Rainhard van Sanifuneen voorbeeld van zo'n combinatie cabine uit ons assortiment. De cabine is 1500 x 880 millimeter en heeft dus een groter formaat dan de gemiddelde standaard douchecabine, waardoor u alle ruimte zult ervaren tijdens het douchen of badderen. De cabine is van alle gemakken voorzien, niet alleen de thermostaatkraan, top- en handdouche zijn namelijk inbegrepen. De combinatiecabine is tevens voorzien van extra functies zoals bodyjets die zorgen voor een ontspannende massage, een voetmassage optie waarvan u kunt genieten als u plaatsneemt op het ingebouwde zitje en een fijne hoofdsteun waar u uw hoofd op kunt laten rusten tijdens het badderen. Verder kunt u me de computerbesturing de radio op uw favoriete instellen, zodat u naar uw favoriete muziek kunt luisteren in bad of onder de douche. De douche-badcombinatie Rainhard kan compleet afgesloten worden, zodat u ongestoord kunt douchen en geen last zult hebben van spatwater op de badkamervloer. Bekijk deze bad-douchecombinatie op onze website voor meer details en functies van de combinatie cabine.

Douche-badcombinatie gratis thuisbezorgd door Sanifun

Heeft u interesse in een douche-badcombinatie? Laat u dan informeren over de opties en mogelijkheden voor uw badkamer. De douche-badcombinaties van Sanifun zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo heeft u niet ruime keuze uit diverse stijlen ook zijn de meeste cabines verkrijgbaar in een linker- en rechteruitvoering zodat er voor uw badkamer altijd een geschikt model te vinden is. Bestel de combinatie cabine eenvoudig online bij Sanifun en profiteer zowel in Nederland als in België van onze gratis levering op al het sanitair!