Sanifun douchecabine FulvioDe verbouwing of renovatie van een badkamer kan niet alleen aardig wat tijd kosten, ook is hier vaak een redelijk budget voor nodig. Er komt namelijk heel wat kijken bij zo’n verbouwing. Denk aan badkamertegels, een nieuwe vloer en het sanitair. Daarnaast dient de badkamer nog verbouwd te worden, wanneer u dit zelf niet kunt dan betekent dat hier ook nog vakmensen voor ingehuurd moet worden. Door zelf te doen wat mogelijk is, kunt u op deze kosten besparen.

Douchecabines met een fast installation systeem

Sanifun heeft een uitgebreide collectie sanitair, waar u terecht kunt voor vrijwel alles om uw badkamer te verbouwen of renoveren. Van de mooiste ligbaden en badkamermeubels tot aan douchecabines in verschillende formaten. Wanneer u zelf een aantal dingen wilt monteren in de badkamer, dan zijn de douchecabines met een fast installation systeem een goede keuze. Deze douchecabines zijn eenvoudig te monteren door middel van een praktisch klik systeem.

Sanifun complete douchecabine Fulvio

Een voorbeeld van een douchecabine met zo’n snel installeer systeem, is de Sanifun complete douchecabine Fulvio. Deze cabine kan binnen 30 minuten in elkaar gezet worden dankzij het praktische kliksysteem. De douchecabine heeft afmetingen van 90x90 centimeter en wordt standaard geleverd met een mengkraan. De cabine is eventueel optioneel te bestellen met een thermostatische mengkraan, waarmee u eenvoudig de gewenste temperatuur van het water kunt instellen. Verder wordt de douchecabine geleverd inclusief een douchestang met een in hoogte verstelbare handdouche. De kuip van de douchecabine is gemaakt van ABS waarop het aluminium frame en 6 millimeter dikke veiligheidsglas steunt.

Douchecabines van Sanifun

Naast deze cabine zijn er nog veel meer douchecabines verkrijgbaar bij Sanifun. Hier heeft u niet alleen de keuze uit een eenvoudig te monteren systeem, maar ook uit combinatie cabines zoals een douche-badcombinatie waarin je zowel snel kunt douchen als heerlijk ontspannen kunt badderen. Bekijk al het sanitair van Sanifun op de website en bestel de benodigdheden voor uw gerenoveerde badkamer eenvoudig online voor de laagste prijsgarantie. In Nederland en Belgie kunt u profiteren van onze gratis levering op alle douchecabines en ander sanitair!