Wastafelkraan PietroWelke kraan kiest u? Zowel in de badkamer als in de keuken wordt de kraan verreweg het meest gebruikt, waardoor dit sanitair onmisbaar is! Uiteraard zijn er meerdere verschillende kranen te vinden in de badkamer, denk maar aan het badkamermeubel, de douche en bijvoorbeeld het bad als u die in de badkamer heeft opgenomen. In de keuken blijft het over het algemeen beperkt tot één keukenkraan, maar dat maakt deze kraan niet minder belangrijk.

De kraan is vaak een van de laatste onderdelen waar u aandacht aan besteedt bij het renoveren van de badkamer of bij het plaatsen van een nieuwe keuken. De kranen kunnen namelijk eenvoudig op het sanitair afgestemd worden, van mat chroom tot een glanzende afwerking of bijvoorbeeld een andere kleur zoals zwart of een witte kleur.

Naast de kleur en afwerking waarmee de kraan is uitgevoerd, zijn er meerdere keuzes qua design voor de badkamerkranen. Zo zijn er 1 gats, 2 gats en 3 gats kranen verkrijgbaar. Dit houden in uit hoeveel delen de badkamerkraan bestaat en hoeveel gaten er dus gemaakt moeten worden voor de plaatsing van de kraan. Een 1 gats kraan bestaat uit een deel en is bijvoorbeeld vaak terug te vinden als keukenkraan of als fonteintje in het toilet. Bij een 2 gats kraan is de bediening een apart onderdeel van de kraan, waardoor deze gescheiden van elkaar gemonteerd worden in de badkamer. Deze kranen zijn vaak terug te vinden in douchecabines als douchekraan. Een badkamerkraan die minder vaak te zien is, zijn de 3 gats kranen. Bij deze badkamerkranen zijn zowel de knoppen waarmee het warme water en koude water bediend wordt, gescheiden van de kraan. Deze kranen zorgen voor een opvallend accent in de badkamer.

Welke kraan u ook zoekt voor de badkamer of keuken, bij Sanifun bent u aan het juiste adres. De kranen zijn verkrijgbaar in allerlei formaten en stijlen, zodat u deze perfect kunt afstemmen op de nieuwe badkamer of keuken. Naast de kranen bent u voor nog veel meer sanitair aan het juiste adres bij Sanifun. Bekijk ons volledige aanbod op de website en bestel het sanitair eenvoudig online. Alle producten worden aangeboden voor de laagste prijsgarantie en de levering is gratis in Nederland en België op al het sanitair!