Sanifun badkamermeubel CosmoEr zijn twee momenten waarop de badkamer het meest bezocht wordt op een dag; 's ochtends en 's avonds. Er is dan ook een grote kans dat wanneer u nog even snel wil douchen voordat u de deur uit moet, iemand anders in huis diezelfde gedachte heeft. Daarnaast kan het even dringen zijn voor de badkamerspiegel, omdat iedereen zijn of haar tanden wilt poetsen om fris de deur uit te stappen. Zorg er daarom voor dat iedereen zijn of haar spullen eenvoudig terug kan vinden en dat de badkamer er netjes en opgeruimd uitziet. Op deze manier wordt er niet onnodig tijd verspild omdat iemand zijn of haar tandenborstel, haarborstel of shampoo niet kan vinden.

Voldoende badkamerkasten

Door te kiezen voor een badkamermeubelmet voldoende badkamerkasten, bent u ervan verzekerd dat alle toiletartikelen van het hele gezin netjes opgeborgen kunnen worden. Spreek bijvoorbeeld af dat ieder zijn of haar eigen lade of deel van het kastje heeft. Op deze manier kan iedereen de spullen eenvoudig terugvinden.

Sanifun badkamermeubel Cosmo 600

De badkamermeubels van Sanifun zijn allemaal voorzien van badkamerkasten die u naar wens kunt neerzetten of ophangen in de badkamer. Het Sanifun badkamermeubel Cosmo 600bestaat bijvoorbeeld in totaal uit maar liefst vijf badkamerkasten. Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk de hangkast met daarin de ingebouwde keramische waskom. Onder de waskom bevinden zich twee ruime lades waardoor u uw toiletartikelen altijd bij de hand heeft. Daarboven kunt u de bijpassende badkamerspiegel ophangen, waarachter ook opbergruimte schuilt. De spiegelkast is uitgevoerd in dezelfde stijl als de rest van het meubel en door de spiegeldeur te openen verschijnt er een extra, smalle opbergruimte.

Verder is het badkamermeubel Cosmo 600 van Sanifun voorzien van drie extra hangkasten die u naar wens in de badkamer kunt ophangen. Dit betreffen een langere hangkast en twee kleinere hangkasten die boven elkaar opgehangen worden voor een stijlvolle uitstraling in uw badkamer. Lees alles over het Sanifun badkamermeubel Cosmo 600 op de website van Sanifun!