Sanifun water spaar setEr zijn verschillende eenvoudige manieren waarop u water kunt besparen in de badkamer. Simpele dingen zoals de kraan uitzetten tijdens het tandenpoetsen of korter onder de douche staan zijn bijvoorbeeld bekende bespaartips. Deze kleine veranderingen in het gedrag in de badkamer kunnen al zorgen voor een lagere energierekening en het zorgt voor minder milieubelasting.

Verder kan de keuze van sanitair verschil maken. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een thermostatische mengkraan zal het water sneller de gewenste temperatuur bereiken, waardoor u minder water door het putje laat stromen wat bijvoorbeeld te koud aanvoelt. Verder hebben een ligbad en een douche een groot verschil qua waterverbruik. Een bad kost namelijk al snel het dubbele aantal liters warm water, waardoor de keuze om te douchen dus snel gemaakt zal zijn. Wilt u toch graag genieten van een warm bad? Kies dan voor een geïsoleerd bad, zodat het warme water niet snel af zal koelen en dus weer bijgevuld moet worden. Ook de keuze qua grootte van het ligbad is belangrijk, hoe kleiner de afmetingen hoe minder water er nodig is om het bad te vullen.

Sanifun water spaar set

In het assortiment van Online Sanitair zijn ook een aantal producten verkrijgbaar waarmee u op een eenvoudige manier water kunt besparen. De Sanifun water spaar set is hier een voorbeeld van. Deze bespaar set bestaat uit vier opzetstukken, waardoor u zelf kunt bepalen hoeveel water u per minuut wilt besparen. Bevestig de ringen op de kraan naar wens en er zal automatisch minder water gegeven worden, zodat u ongemerkt kunt besparen. Deze bespaar set is geschikt voor kranen met een waterdruk van 3 bar en een aansluiting van 0,5". Voor meer informatie over deze bespaar set kunt u terecht op onze website. Bestel deze set en nog veel meer sanitair eenvoudig online en profiteer van onze gratis levering in Nederland en België.