Sanifun vrijstaand bad SamueleEen dagje naar de spa en genieten van de wellness is voor veel mensen een luxe, wat niet wekelijks en zelfs niet maandelijks gedaan wordt. Stel u zich toch eens voor dat u dagelijks kunt genieten van deze luxe, door een wellness in uw eigen badkamer te maken. Dit kan eenvoudig gedaan worden door wellness sanitair op te nemen, zoals douchecabines met massagestralen, speciale massagebaden of een vrijstaand bad! Een spa is namelijk vaak stijlvol en elegant ingericht, een stijl waar vrijstaande baden perfect aan bij kunnen dragen.

Sanifun vrijstaand bad Samuele

Sanifun heeft een ruim assortiment aan verschillende ligbaden, zodat wanneer uw badkamer voldoende ruimte bied u voldoende keuze heeft uit verschillende soorten badkuipen. Kies bijvoorbeeld voor een hoekbad om de ruimte in de badkamer optimaal te benutten of ga voor de luxe van een massagebad waar u volledig in kunt ontspannen. Voor een stijlvolle uitstraling in de badkamer dan zit u met een vrijstaand ligbad altijd goed. Sanifun heeft een collectie vrijstaande baden opgenomen die zijn uitgevoerd in verschillende stijlen.

Sanifun vrijstaand bad Samuele is een moderne badkuip die is uitgevoerd met ronde vormen wat zorgt voor een prachtig design. Dankzij dit design in combinatie met de uitvoering in acryl bent u ervan verzekerd dat het vrijstaande bad de blikvanger in de badkamer vormt. Opvallend aan dit vrijstaand ligbad is de verhoogde badrand aan een zijde, waardoor u op een comfortabele manier languit kunt liggen en heerlijk kunt ontspannen in het warme water. Het materiaal acryl zorgt voor de gladde structuur van de badkuip. Voor de specificaties zoals de afmetingen, levertijd en de prijs van dit ligbad kunt u terecht op de website van Sanifun.

Vrijstaand bad kopen bij Sanifun

Houdt u ook van een dagje spa of wellness en wilt u deze luxe in huis halen door de badkamer te voorzien van luxe sanitair? Bekijk dan het sanitair op onze website en kies voor een stijl die bij u past. De vrijstaande baden uit ons assortiment zijn namelijk niet alleen verkrijgbaar in een modern design zoals het vrijstaande bad Samuele, er zijn ook verschillende klassieke vrijstaande ligbaden op pootjes verkrijgbaar. Bestel het sanitair naar wens voor de laagste prijs en profiteer in Nederland en België van onze gratis levering op al het sanitair!