Bad-douchecombinatie JavaDe douchecabine is onmisbaar in uw badkamer, maar er zijn ook genoeg mensen die waarde hechten aan een ligbad in de badkamer. Helaas bieden niet alle badkamers ruimte voor beide, waardoor er soms een keuze gemaakt moet worden tussen deze twee. Maar er kan natuurlijk ook gezocht worden naar andere oplossingen. In de badkuip douchen bijvoorbeeld, door gebruik te maken van een douchescherm of douchegordijn is dat prima mogelijk! Toch vindt niet iedereen dat ideaal, waardoor de douche-badcombinaties een perfect alternatief zijn.

Een douche-badcombinatie of een bad-douchecombinatie is een grote cabine waarin zowel een douche als bad in zijn verwerkt. De cabine heeft de grootte van een badkuip maar kan ook nog eens volledig worden afgesloten zoals bij douchecabines. Op deze manier kunt u ongestoord badderen, maar ook douchen in een waterdichte cabine. Er wordt slechts door een cabine ruimte ingenomen in uw badkamer, waardoor deze cabines een geschikte optie zijn voor veel badkamers. Afhankelijk van uw keuze is de volledige cabine afgesloten, maar u kunt er ook voor kiezen dat alleen het douche gedeelte wordt afgesloten met waterdichte douchedeuren.

Sanifun bad-douchecombinatie Java 1750x900

De Sanifun bad-douchecombinatie Java is een voorbeeld van een complete cabines met een douchecabine en badkuip in één. Deze complete douchecabine met ligbad kan halverwege de badkuip afgesloten worden door middel van een douchedeur, zodat u ongestoord kunt douchen. Wanneer u lekker wilt badderen, kunt u de douchedeur open laten waardoor er alle ruimte ontstaat.

De bad-douchecombinatie Java kan vrijwel iedere badkamer voorzien van zowel een douche als een bad. Dankzij de afmetingen van 1750x900 millimeter neemt deze cabine beperkte ruimte in beslag van de douchecabine. Daarnaast heeft de cabine een mooie designuitstraling, wat zorgt voor een modern accent in de badkamer. De luxe functies zorgen voor totale ontspanning, denk bijvoorbeeld aan de bodyjets die zorgen voor een fijne rugmassage, de mogelijkheid om te kiezen voor voetmassage en een ingebouwde radio. Bekijk de douche-badcombinatie op onze website voor alle specificaties op een rijtje.