Sanifun douche-badcombinatie RainhardDe badkamer hoeft echt niet heel groot te zijn om hier zowel een douche als een bad in op te nemen. Het is namelijk mogelijk om bijvoorbeeld in bad te douchen, waardoor er niet onnodig dubbele ruimte in beslag genomen wordt. Dankzij een douchegordijn of douchewand kan de badkuip gebruikt worden als douchecabine, als u gaat badderen schuift u de douchewand of het gordijn opzij om comfortabel in bad te liggen.

Een andere optie is een douche-badcombinatie. Deze combinatie cabines hebben het formaat van een ligbad, maar zien eruit als een grote douchecabine. In plaats van een douchebak is er aan de onderzijde van de cabine een ligbad opgenomen, waardoor u in een volledig afgesloten ruimte kunt badderen of douchen. Het voordeel van de cabines is dat deze zijn voorzien van allerlei extra’s zoals massage opties en een ingebouwd systeem met onder andere een radio.

Sanifun douche-badcombinatie Rainhard 1500x800

De Sanifun douche-badcombinatie Rainhard is een combinatie cabine die van alle gemakken is voorzien. In tegenstelling tot een gewoon ligbad, kan deze cabine volledig afgesloten worden waardoor u ongestoord kunt douchen zonder dat het water zich buiten de cabine verspreidt.

Naast een thermostatische mengkraan met hand- en hoofddouche kunt u in deze douche-badcombinatie gebruik maken van de extra functies voor nog meer comfort. Schakel bijvoorbeeld de drie bodyjets in voor een ontspannende rugmassage of laat uw voeten masseren dankzij de ingebouwde voetmassage. Tijdens het douchen of badderen kunt u de ingebouwde radio inschakelen om te luisteren naar uw favoriete radiozender. Verder is de douche-bad cabine Rainhard voorzien van een zitje, om plaats te nemen tijdens het douchen en een hoofdsteun om comfortabel onderuit te zitten als u in bad ligt.

Douche-badcombinatie kopen bij Sanifun

Naast de Rainhard douche-badcombinatie heeft Sanifun verschillende andere combinatie cabines opgenomen in het assortiment. Zo is er niet alleen de optie om een combinatie cabine van een douche en bad op te nemen in de badkamer, maar bestaan er ook combinaties van een douchecabine en een stoombad of whirlpool. Bekijk bad-douche combinaties in ons assortiment en bestel uw favoriet eenvoudig online! Bij Sanifun profiteert u altijd van de laagste prijsgarantie en daarnaast is de levering in Nederland en België gratis op al het sanitair.