Sanifun douchewand AndriaEen inloopdouche biedt ruimte en comfort in uw badkamer. Inloopdouches kunnen onder andere door middel van glazen douchewanden gerealiseerd worden, welke zullen zorgen voor een groots effect. Het glas zorgt er namelijk voor dat de ruimte optisch groter lijkt. Dankzij het glas is het goed zichtbaar dat de badkamervloer doorloopt door de gehele badkamer. Door te kiezen voor een drempelloze douchewand wordt dit effect extra benadrukt en bent u verzekerd van een stijlvolle uitstraling in de badkamer.

Glazen douchewanden voor een inloopdouche

Sanifun heeft verschillende drempelloze douchewanden opgenomen in het assortiment, waarmee u een inloopdouche naar wens kunt maken in de badkamer. De douchewanden zonder drempel zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat u de inloopdouche volledig op maat van uw badkamer kunt maken. De douchewanden van Sanifun zijn verkrijgbaar vanaf 1400 x 800 millimeter tot 2000 x 1600 millimeter. Door te kiezen voor een douchewand van helder glas ontstaat er een ruimtelijke look en een moderne uitstraling in de badkamer. Daarnaast zal een inloopdouche een flinke verbetering zijn wanneer u bijvoorbeeld een douchegordijn of lastige douchedeurtjes gewend bent.

Sanifun douchewand Andria

De Sanifun douchewanden Andria zijn verkrijgbaar vanaf 1900 x 1000 millimeter tot maar liefst 2000 x 1600 millimeter. Deze douchewanden worden geleverd exclusief douchebak, waardoor u de drempelloze inloopdouche direct op de badkamervloer kunt monteren. Met de douchewanden kunt u de instapbreedte van de inloopdouche zelf bepalen en deze dus zo breed of smal maken als u zelf wenst.

Sanitair online bestellen bij Sanifun

Bekijk alle douchewanden en inloopdouches uit het assortiment van Sanifun op onze website. Naast de inloopdouches kunt u in ons assortiment uiteraard ook terecht voor gesloten douchecabines of losse douchedeuren wanneer u het douche gedeelte toch liever volledig wenst af te sluiten. Bekijk het sanitair van Sanifun online en profiteer altijd van onze laagste prijsgarantie. Daarnaast kunt u in Nederland en België altijd gebruik maken van onze gratis levering op het sanitair.