Ideal Standard douche thermostaatkraan Ceratherm 100Een thermostaatkraan in de badkamer biedt alleen maar voordelen. Deze kranen in de douche zorgen niet alleen voor comfort en gemak, ze zijn ook nog eens heel veilig! Met een simpele draai aan een van de knoppen, laat u het water namelijk stromen en wordt de douche direct op de juiste temperatuur verwarmd.

Veel thermostaatkranen zijn voorzien van een veiligheidshendel, waarmee u de draaiknop kunt vastzetten op de gewenste temperatuur. Dit zorgt ervoor dat het water niet te heet kan worden, waardoor kinderen veilig onder de douche kunnen stappen en zichzelf niet zullen branden aan heet water. Daarnaast kunt u met een thermostatische mengkraan flink op water besparen. Het is namelijk niet meer zoeken naar de juiste temperatuur voordat u onder de douche kunt springen, waardoor er geen overbodige hoeveelheid water wordt weggespoeld door het doucheputje.

Thermostaatkranen van Sanifun

Sanifun heeft een ruim sanitair assortiment met onder andere een uitgebreide collectie thermostaatkranen. Deze kranen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, afwerkingen en stijlen. Zo is er voor iedere douchecabine een geschikte thermostaatkraan te vinden, die hier naadloos bij past. Bij Sanifun kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een complete inbouw set met thermostaatkraan of de thermostatische mengkraan los bestellen.

De Ideal Standard douche thermostaatkraan Ceratherm 100

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle thermostatische mengkraan zonder al teveel extra’s, dan is onder andere de Ideal Standard douche thermostaatkraan Ceratherm 100 de juiste keuze. Zoals de naam al aangeeft, is de thermostaatkraan geschikt voor de douche. Deze kraan is voorzien van twee draaiknoppen. Met de linkerknop kunt u de gewenste temperatuur instellen en vastzetten op een standaard temperatuur, zodat het water niet per ongeluk een aantal graden kouder of warmer gedraaid kan worden. Met de rechterknop kunt u eenvoudig de hoeveelheid water bepalen, waardoor de douchekraan eenvoudig in gebruik is.

Kranen voor de badkamer kopen bij Sanifun

De thermostaatkranen voor de douche zijn vaak tevens geschikt om te gebruiken om het bad te vullen met water op een aangename temperatuur. Naast de thermostaatkranen, vindt u allerlei andere kranen in ons assortiment. Van verschillende kranen voor de badkamer, zoals een wastafelkraan, badkraan en douchekraan. Maar ook voor keukenkranen bent u bij Sanifun aan het juiste adres. Bekijk alle kranen op onze website en bestel de benodigde kranen eenvoudig online via Sanifun. Bij ons profiteert u altijd van onze gratis levering in Nederland en België op al het sanitair.